Başkan Kafaoğlu Altıeylül Belediyesporlu güreşçilere kıspet hediye etti

Balıkesir'in Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Belediyespor güreşçilerine kıspet hediye etti. Beş güreşçiyi makamında ağırlayan Kafaoğlu, "Başarılarınız bizlere övünç verecektir. Sırtınız yere gelmesin." dedi. Gençlik...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kafaoğlu Altıeylül Belediyesporlu güreşçilere kıspet hediye etti

Balıkesir'in Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Belediyespor güreşçilerine kıspet hediye etti. Beş güreşçiyi makamında ağırlayan Kafaoğlu, "Başarılarınız bizlere övünç verecektir. Sırtınız yere gelmesin." dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan'ın ziyaretinde konuşan Başkan Kafaoğlu, Balıkesir'den Kurtdereli Mehmet gibi bir cihan pehlivanı çıkmasının büyük bir ayrıcalık olduğu vurgulayarak, "Ata sporumuz güreşe sahip çıkabilme adına, hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Edip Uğur hem de ilçe başkanları olarak bizler güreşçilerimize destek vereceğiz. Seçim beyannamemizde de belirttiğimiz üzere her dalda başarılı sporculara destek olabilmek ve Altıeylül ilçemizin adını duyurabilmek için Altıeylül Belediyespor Kulübü'nü kurduk. Önümüzdeki aylarda kongresini gerçekleştireceğiz. Güreşçilerimize de başarı dolu müsabakalar diliyorum. Altıeylül Belediyespor'a ait kıspetleriyle sırtları yere gelmesin inşallah." dedi.

İl Müdürü Aslan ise Başkan Kafaoğlu'na, minyatür bir kıspet hediye etti. Balıkesir'de güreş deldiğinde akla Kurtdereli Mehmet Pehlivan'ın geldiğini belirterek, "Ayrıca Balıkesir, en fazla başpehlivan çıkaran illerden biridir. Şu anda yağlı güreşlerde Balıkesir ismini çok fazla duyuramıyor olabiliriz. Bunun en büyük nedenlerinden biri, yerel yöneticilerimizin bu spora fazla sahip çıkamamalarıdır. Büyükşehir olan Balıkesirimiz'de siz yerel idarecilerimiz bu ata sporumuza sahip çıktınız, destek verdiniz. Ben hem şahsım adına hem de bu spora gönül vermiş sporcularımız ve halkımız adına teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Kafaoğlu, Altıeylül Belediyespor güreşçileri Gürcan Çalışkan, Alican Kaplan, Özgür Kapan, Musa Kuzu ve Nusrettin Tuğay'a kıspetlerini verdi. CİHAN

Yorumlar