Başkan Ekici: Birlik ve beraberlik içiresinde hizmetlerimizi yapacağız

Kayseri Hacılar Belediye Meclisi 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından ilk toplantısını Başkan Dr.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Ekici: Birlik ve beraberlik içiresinde hizmetlerimizi yapacağız

Kayseri Hacılar Belediye Meclisi 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından ilk toplantısını Başkan Dr. Doğan Ekici başkanlığında gerçekleştirdi. 5393 sayılı Belediye Kanunun 19. maddesi gereğince yapılan toplantıda meclis başkan vekilliği, kâtip üyeleri, encümen ve komisyonlara üye seçimi yapılarak, yeni dönem çalışmalarına başladı.

Hacılar Belediye Meclisi yeni dönem ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Dr. Doğan Ekici başkanlığında Nisan ayı ilk toplantısı gerçekleştirilen Meclis’te, 14 maddeyi görüşerek karara bağladı. Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici toplantının açılışında yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceklerini söyledi. Başkan Ekici, "İnşallah bundan sonra ekip halinde hep beraber çalışmalarımız sürdüreceğiz. Hacılarımız çok hizmet istiyor, inşallah bu hizmetleri söz verdiğimiz gibi tek tek yapmaya gayret göstereceğiz. Bu vesile ile yeni meclisimizde hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Başkan Ekici'nin konuşmasının ardından meclis toplantısında Başkanvekilliği ve Meclis Katip seçimi yapıldı. Meclis 1. Başkan vekilliğine Yusuf Özkaya, 2. Başkan vekilliğine ise Yaşar Nursaçan seçilirken, Meclis Katipliği görevlerine ise Hacı Osman Övüç ve Yusuf Hakan Özdemir seçildi. Meclis toplantısında diğer komisyon üyeleri seçimi ise şu şekilde oluştu; Belediye Encümen Üyeliğine Mahmut Kartal, Recep Aykut, Plan Bütçe Komisyonu Üyeliğine Yusuf Hakan Özdemir, Hanife Fitil ve Ahmet Bostancı, İmar Komisyonu Üyeliğine ise Hacı Osman Övüç, Ömer Pınar ve Yusuf Özkaya seçildi.

Toplantıda ayrıca 2013 yılı Denetim ve Faaliyet raporları okunarak oy çokluğu ile kabul edildi. CİHAN

Yorumlar