Başkan Demirtaş’ı Fatih Mahallesi bağrına bastı

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Fatih Mahallesi’nde meclis üyesi Ali Anıl’ın verdiği toplantıya katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Demirtaş’ı Fatih Mahallesi bağrına bastı

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Fatih Mahallesi’nde meclis üyesi Ali Anıl’ın verdiği toplantıya katıldı. Demirtaş, vatandaşların ilgisi karşısında duygulandığını söyledi.

Mahalleye davul-zurna meşale ve konfeti gösterileri ile giren Başkan Demirtaş’a mahalle sakinlerinin genç yaşlı demeden herkes büyük ilgi gösterdi. Yoğun katılımın yaşandığı ziyarette sokağa sığmayan mahalle sakinlerine Başkan Demirtaş sokaktaki 2 katlı binanın balkonuna çıkarak konuşmasını gerçekleştirdi. Başkan Demirtaş’ın konuşmasını "Büyük Başkan, Hizmet sürsün İlkadım seninle büyüsün, Fatih Mahallesi seninle gurur duyuyor, Tonguç amca sen bizim her şeyimizsin” sloganları ile sık sık kesildiği selamlama konuşmasında Başkan Demirtaş, "Bizde Fatih Mahallemizden,tüm mahallelerimizde gurur duyuyoruz. Bizi böyle coşkulu karşıladığınız için buradaki herkese teşekkür ediyorum. Ben 59 yaşındayım bu birliktelikten, bu sevgiden, bu yürekten gelen sevgi karşısında çok duygulandım. Bu duygudandır ki inanın kelimeler boğazımda düğümleniyor." dedi.

"DAMLA DAMLA HER YERDE SEL BÜYÜYOR"

Damlalar aynı yere düşer ise mermeri bile deler. Siz öyle bir damla yaratıyorsunuz ki bu kuvvet karşında aşılmayacak ulaşılmayacak hiç bir hedef yok. Her yerde sel büyüyor büyümeye de devam edecek. Her gittiğim yerde bu coşkuyu görüyor ve büyük gurur yaşıyorum diyen Başkan Demirtaş, "Ben eminim ki geride hoş sedalar bırakıyoruz. Doğru,dürüst hizmet yapanları onurlandıran işte sizlersiniz. Sizlerdeki bu enerji bu sevgi bizim çalışma ve hizmet aşkımızı 5 kat daha artırıyor. Biz bu hedefe ulaşacağız. Çalışacağız, başaracağız, kazanacağızz, sağ olun var olun. Hepiniz Allah'a emanet olun." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar