Başkan Demirtaş: Eleştirilere belgeli cevap veriyoruz

Çiftlik Mahallesi esnaf ve sakinleri ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi, çözümü noktasında daire müdürlerine talimat verdi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Demirtaş: Eleştirilere belgeli cevap veriyoruz

Çiftlik Mahallesi esnaf ve sakinleri ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi, çözümü noktasında daire müdürlerine talimat verdi. Demirtaş, kendilerini eleştirenlere ise belgelerle cevap verdiklerini dile getirdi.

Belediye Meclis üyesi adayı Ali Anıl, Özel kalem Müdürü Nevzat Özenç, daire müdürleri ve birim sorumlularının da hazır bulunduğu toplantıda konuşma yapan Başkan Demirtaş, “Çiftlik Mahallesi İlkadım’ın popüler, prestijli mahallelerinden bir tanesidir. Bu cadde üzerinde halkımızın yoğun olarak kullandığı güzergâhlarla ilgili üst yapı çalışmaları yaptık. Gündelik hayatımızda büyük rol oynayan, çocuklarımızın büyüyeceği, büyürken de güzel anılar yaşayacağı sokaklarımızı eşsiz kılalım istedik. Cadde ve sokakları ile İlkadım ilçemizi hizmette şantiye alanına çevirdik.” dedi.

Alt belediyenin kuruluş tarihinden kendi dönemlerine kadar olan yılların tamamına eş değer yol kaldırım çalışması yaptıklarına vurgu yapan Başkan Demirtaş, "Bu hizmetleri 5 yıllık dönem zarfında 90 adet sıfır araç alarak makine parkımızı güçlendirerek çalışma aşkımızı hizmete dönüştürdük.” diye konuştu.

“ELEŞTİRİLERE EVRAKLARLA CEVAP VERİYORUM”

Belediyeciliğin diğer meslek dallarından farklı olduğunu, yaşanılarak öğrenildiğini kaydeden Demirtaş, "Yasaları, mevzuatları hizmet götürme sürecinde tanımak gerekiyor. Fakat şu an girdiğimiz seçim sürecinde hizmetler değil karalama politikası ön planda. Ben kendime yakıştıramadığım için bu tür politikalara girmek istemiyorum. Ama soruya cevap vermediğiniz takdirde iş ortada kalıyor. Artık yapılan yersiz eleştirilerin dozuna karşılık resmi evrakları üzerimde bulunduruyorum.” açıklamasını yaptı.

“HALKIMIZA GÜZEL GÜNLERİ YAŞATACAĞIZ”

Belediyenin şu anki borcu üzerinde kelime oyunu yapılarak halkın kandırılmaya çalışıldığını söyleyen Demirtaş, "Belediyeler menkul sahibi olmak için borçlanabilirler. Biz de 98 milyon TL borçlanmanın karşılığında varlıklarımızda 170 milyon TL bir artış yanı sıra halkımıza hizmet yapmanın sorumluluğunu layıkıyla yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Halkımız ilçemize yaptığımız çalışmaları takdir ederse ilçemize, halkımıza güzel günleri fazlasıyla yaşatacağız.” sözlerini kaydetti.

Çitlik mahalle sakinleri Demirtaş’a mahallelere yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Başkanımızın döneminde çok önemli hizmetler yapıldı. Her geçen gün gelişen mahallemiz cadde ve sokaklarıyla İlkadım’ın örnek mahallelerinden biri oldu.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar