Başkan Çelikcan: Yüreğir Adana'nın cazibe merkezi olacak

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir'in Adana'nın yeni cazibe merkezi olacağını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Çelikcan: Yüreğir Adana'nın cazibe merkezi olacak

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir'in Adana'nın yeni cazibe merkezi olacağını belirtti.

Kışla ve Selahattin Eyyübi mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelikcan, kentsel dönüşüm çalışmaları ve kamu yatırımlarının bütün dikkatlerin Yüreğir'e çevrilmesini sağladığını belirtti.
Çelikcan, Kışla Mahallesindeki ev toplantısında devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Kışla’daki kentsel dönüşüm alanında şubat ayında temellerin atılacağını belirten Başkan Çelikcan, inşaatların 2 yıl içerisinde bitirileceğini belirtti.

Yüreğir'in kentsel dönüşümle kalkınacağını belirten Başkan Çelikcan, “Kimsenin hayal bile edemediği birçok projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şu anda birçok bölgede çalışmalar devam ediyor. Buraya 786 konut ve 43 işyerinin yapılacak. Yoğunlukların artırılmasıyla müteahhitler artık Yüreğir tarafında yatırım yapacak alanlar bakmaya başlamışlardır. Bu hareketlilik ilçemize canlılık kazandırmıştır.' şeklinde konuştu.

Selahattin Eyyübi Mahallesinde Başkan Çelikcan'a kahvehanede sohbet ettiği vatandaşlar tarafından plaket verildi. Çelikcan 'Yüreğir tarihinde en fazla yol çalışmasını biz gerçekleştirdik. 11 kültür evi, 11 taziye evi, kültür merkezi, kültür parkın yapılması ve önemli çalışmalarımızdır. Birçok kamu ve özel yatırımlar ilçemize yapılmaktadır. Gelecek yıllarda Yüreğir çok farklı bir ilçe olacaktır. Çalışmalarımızı vatandaşlarımızın taleplerini de dikkate alarak sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar