Başkan Çelik Sevgililer Günü'nde nikah kıydı

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, 14.02.2014 tarihinde evlenmek isteyen çiftlerin nikahlarını kıydı.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Çelik Sevgililer Günü'nde nikah kıydı

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, 14.02.2014 tarihinde evlenmek isteyen çiftlerin nikahlarını kıydı. Çelik, çiftlere gül ve kitap hediye etti.
Çelik, ayrıca, yeni evlenen çiftlere üç çocuk tavsiyesinde bulundu. İlçede, 14.02.2014 tarihinde 11 çift nikah kıydırdı.

Evlilikte denklik meselesini gençlerin dikkate alması gerektiğini vurgulayan Başkan Yakup Çelik, “Evlilik ile birlikte evliliği, mesut olmayı, huzurlu bir yuva kurmayı da düşünüyoruz. Hayırlı nesilleri de bununla birlikte düşünüyoruz. Bu çerçevede aziz milletimizin değerli gençlerinin bir an önce evlenmeleri hususunu, denklik meselesini dikkate almalarını öneriyorum.” dedi.

Yeni evlenen çiftlere tavsiyelerde bulunan Yakup Çelik, “Sevmek, sevmek için bir yığın gerekçe vardır. Eğer onu kendimizden uzaklaştırmak istiyorsak bahaneler bulabiliriz. Ama her şeyden önce yaratılmışı Yaratan'dan ötürü seviyoruz. Evlilik gibi mukaddes bir durum söz konusu olduğunda iş artık hem resmiyet kazanmış oluyor hem de milletin geleceğini ilgilendiren bir yuva, bir aile oluşturmuş oluyorsunuz. Karşılıklı saygı, karşılıklı sevgi, karşılıklı anlayış beraberinde bir ömür geçecek birlikteliği beraberinde getirir, bundan kaçınmamak lazım.” diye konuştu.

Nikah tarihi için 14.02.2014 tarihini tercih eden çiftler ise evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak için bugünü tercih ettiklerini ifade ettiler.
CİHAN

Yorumlar