Başkan Büyükkılıç Almanya’da

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Dortmund Şubesi'nin açılış programına onur konuğu olarak iştirak etti. Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Başkanı Mustafa Burç, Büyükkılıç‘a...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Büyükkılıç Almanya’da

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Dortmund Şubesi'nin açılış programına onur konuğu olarak iştirak etti. Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Başkanı Mustafa Burç, Büyükkılıç‘a açılışa katılımlarından, yerel yönetici olarak başarılı çalışmalarından ve yüksek bir oy ile yeniden seçilmelerinden dolayı yönetim kurulu üyeleri adına teşekkür ettiklerini söyledi.

    Kayseri ilgili haberleri günlük olarak Kayseri televizyonlarından takip ettiklerini ve değerlendirdiklerini bazen kendi mahalle ve sokaklarını gördüklerini bundan da son derece mutlu olduklarını belirten Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Başkanı Mustafa Burç, “Biz gurbette yaşayan hemşerileriniz olarak sizlerin çalışma ve hizmetlerinizden anında haberdar oluyoruz. Çünkü gerek televizyon gerek ise internet üzerinden üyelerimize anında mesaj gönderiliyor. Dolayısı ile aslında sizler günlük olarak Avrupa’dan takip ediliyor, değerlendiriliyor ve takdir ediliyorsunuz. Özellikle Kayseri günlük haberlerini hiç ama hiç kaçırmıyoruz. Kayseri’nin geneli bizi ilgilendiriyor. Sizlerin çalışmalarını gördükçe gurbetçiliğimizi unutuyoruz.” dedi.

    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da yaptığı açıklamada, “Avrupa’dan takip edilmek bizleri mutlu etti. Demek ki hizmet ve yatırımlarımız ile bir bakıma sizlere de hitap ediyoruz. Özellikle şehircilik adına her türlü hizmeti alan ve bu hizmetlerde bizzat yaşayan siz Avrupa’daki hemşerilerimizin bizim belediyecilik çalışmalarını beğenmeniz, bizlerin hizmet çıtasının yüksek standartlarda olduğunun bir kanıtıdır. Yüreğimiz ve sevgimiz hep sizlerle.” diye konuştu.

    Yerel yönetimlerin hizmet ve yatırımlarındaki başarıların aslında demokratik bir yönetim ile otokontrol bir denetim mekanizmasından geçtiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Dortmund Şubesi'nin hayırlara vesile olması dileğinde bulunduğunu sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar