Başkan Arpacıoğlu, İçişleri eski Bakanı Şahin’i ihanetle suçlayanlara sert çıktı

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin’in Ünye’de, Ordu’da, hatta Türkiye’de çok büyük emeği olduğunu ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Arpacıoğlu, İçişleri eski Bakanı Şahin’i ihanetle suçlayanlara sert çıktı

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin’in Ünye’de, Ordu’da, hatta Türkiye’de çok büyük emeği olduğunu ifade etti. Arpacıoğlu, terör örgütünün ise korkulu rüyası olan Şahin’i ihanetle suçlayan siyasetçilerine tepki gösterdi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Muhtarlar Derneği tarafından verilen öğle yemeğinde İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin’i ihanetle suçlayanlara sert çıktı. Arpacıoğlu, şunları ifade etti: “Bugün maalesef sayın bakanımızın sayesinde, İdris Naim Şahin’in sayesinde yaptığımız binicilik tesislerinden, otogarlardan, yollardan, Atatürk parklarından, bütün çalışmalarda siyaseten emeği olan Sayın İdris Naim Şahin’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun. Ama bugün üzülerek görüyorum ki İdris Naim Şahin’in eteklerine yapışarak bir yere gelenler, İdris Naim Şahin’in sayesinde bu memlekette tanınanlar çıkıyor diyor ki İdris Naim Şahin yanlış yapmıştır. Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun. Bu insanlara böyle bir şey olamaz sen kimsin yahu. Sen kimsin İdris Naim Şahin’e söz edecek. Onun sayesinde geldin ya kardeşim. Olur mu böyle bir acayiplik, yazıklar olsun diyorum. Bütün Ünye’nin huzurunda yazıklar olsun diyorum. Ve çıkıyorlar ve diyorlar ki biz bu memlekete hizmet edeceğiz, sizin bu memlekete nasıl hizmet ettiğinizi biz biliyoruz.

Görün, evet değerli arkadaşlar, bu memlekete emek vermiş, gönül vermiş, hizmet etmiş büyüklerinizin de Ünye’ye isimlerini de inşallah nasip olursa son meclisimizde vereceğiz. Hakkın rahmetine kavuşmuş olan Sayın Refaiddin Şahin’e Allah'tan rahmet diliyorum. Yine Ünye’nin, Ünye olmasında büyük emeği olan Sayın Şükrü Yürür’e Allah uzun ömürler versin. Ve bugün Ordumuzun, Ünyemizin büyük siyasetçisi PKK’nın korkulu rüyası ve Türkiye’nin gerçekten devlet adamı olmuş büyük insan Sayın İdris Naim Şahin'i de asla unutmuyoruz. Bir başkaları gibi yanlış yapmıştır diyemeyiz. O bizim öz evladımız, büyüğümüzdür.” CİHAN

Yorumlar