Başkan Altepe: Teşekkürümüzü hizmetlerimizle göstereceğiz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Başkan Recep Altepe, "Teşekkürlerimizi hizmetlerimizle göstereceğiz.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Altepe: Teşekkürümüzü hizmetlerimizle göstereceğiz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Başkan Recep Altepe, "Teşekkürlerimizi hizmetlerimizle göstereceğiz." dedi. Karacabey ilçesini ziyaret eden Başkan Altepe, "Karacabey, yeni başkanını buldu. Son sözü halk söyleyecek dedik. Karacabey halkı, Ali Özkan’ı seçti. Bu dönem farklı bir dönem olacak. Karacabey, artık yalnız değil. Karacabey’in arkasında, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Recep Altepe ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan var. Desteğinize teşekkür ediyorum. Bizler icraat adamıyız. Asıl teşekkürü, hizmetlerimizle göstereceğiz. Hizmete ve Karacabey’i kalkındırmaya geldik. Karacabey’i özlediği yatırımlarla buluşturacağız. Yeni Karacabey’i inşa etmek için halkın hizmetkarıyım." dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ise çok zor bir seçim dönemi atlatıldığını belirterek, "Üçlü olsun, güçlü olsun dedik. Başbakan Erdoğan, Başkan Altepe ve Başkan Özkan ile Karacabey hizmet alsın istedik. Halktan alınan güçle en güzel hizmetleri Karacabey’e taşıyacağız." şeklinde konuştu.

Başkan Altepe, daha sonra AK Parti Milletvekili Önder Matlı ile birlikte Mustafakemalpaşa İlçesi’ne de gitti. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Büyükşehir bürokratlarının da eşlik ettiği ilçe turunda, Altepe, vatandaşların alkışlarıyla karşılandı. Başkan Altepe, Adnan Menderes Meydanı’nda halka seslenerek, "Mustafakemalpaşa’da yeni bir dönem başlıyor. İlçenin geleceği için yapılan her işe Büyükşehir Belediyesi de destek verecek. İlçede Sadi Kurtulan yeniden seçildi, Büyükşehir’de de ben Mustafakemalpaşalıların desteğiyle ikinci kez başkan oldum. Bu dönem yalnız değilsiniz. Artık kazanan Mustafakemalpaşa olacak. Halka hizmet bizim işimiz. Bu kadrolar icraat kadroları, bugüne kadar ne söylediysek yaptık, bundan sonra da daha fazlasını yapacağız." şeklinde konuştu. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da vatandaşlara kendisine duyulan güvenden dolayı teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar