Başkan Alıcık: Nazilli'nin çehresini değiştireceğiz

Aydın’ın Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, görevde bulunduğu sürece her kesime ayrımsız hizmet etiklerini, 30 Mart seçimlerinden sonra yeni dönemde şehrin çehresini değiştireceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Alıcık: Nazilli'nin çehresini değiştireceğiz

Aydın’ın Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, görevde bulunduğu sürece her kesime ayrımsız hizmet etiklerini, 30 Mart seçimlerinden sonra yeni dönemde şehrin çehresini değiştireceklerini söyledi. Göreve geldiklerinde 55 milyon lira olan belediye bütçesini 105 milyon liraya çıkardıklarını belirterek, “Sadece şehir merkezine değil, köylerimize de çok hizmet ettik. 9 milyon lira para harcadık. Cami, yol, minare, imam evi, köprü yapıyoruz, su çıkarıyoruz. Köylere 1 milyon 200 bin taş vermişiz. Hiç destek olmadığımız köye, 50 bin liralık destek vermişiz. Bazı köyler, Özel İdare'den belki beş yılda 50 bin lira destek alamamıştır.” dedi.

Belediye başkanı olduğunda Nazilli Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika olmadığını söyleyen Alıcık, “Şimdi 13 fabrika var, bine yakın kişi çalışıyor, 28 müteşebbis daha var. İkinci OSB için 700 dönüm için müracaatta bulunduk. Fen ve sağlık meslek lisesi yaptım, Milli Eğitim Bakanlığı’na verdim. Huzurevi yaptım, Sosyal Hizmetler'e verdim. Mobese yaptık, İçişleri Bakanlığı’na verdik. Karayolları ağı üzerine 28 bin metrekarelik taş döşedik.” diye konuştu. Yeni dönemde meydan projeleri olduğunu dile getiren Haluk Alıcık, “Okulları başka bir yere taşıyarak kampüs şekline getirmeyi düşünüyoruz. Jeotermal turizmi geliştireceğiz. Sağlık ve termal turizm şehri olacağız. Bizim sadece 8–9 milyon liralık bir borcumuz var. Nazilli için komik rakamlar. Muhaliflerimiz köylere gittiğinde, ‘100 milyon lira borcu var.’ diye propaganda yapıyor.” dedi. CİHAN

Yorumlar