Başkan Ahmet Çakır: Medya, vatandaş ile aramızda köprü

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ile yönetim kurulu üyelerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Başkan Çakır, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Karaduman ve yeni yönetim...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Ahmet Çakır: Medya, vatandaş ile aramızda köprü

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ile yönetim kurulu üyelerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Başkan Çakır, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Karaduman ve yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. Basın araçlarını vatandaşlar ile aralarındaki köprü olarak gördüklerini söyleyen Çakır, “Zaman zaman basın kuruluşları ile bir araya geliyoruz. Basını vatandaşımızla aramızda bir köprü olarak görüyoruz. Malatya’mızda basınımız ne kadar güçlü olursa inanıyorum ki halkın sesi bize daha sağlıklı gelir. Belediye olarak yapmış olduğumuz çalışmalarda basını takip ediyoruz. Basının iyi niyetli ve yol gösterici eleştirileri bizim için çok önemli. Bu anlamda Malatya’mızda basının güçlü olduğunu söyleyebilirim. Malatya’da hem görsel hem de yazılı olarak basınımız gerçekten sayı olarak çok fazla. Basınımızla bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de diyaloglarımızı en yüksek seviyede tutmaya gayret gösteriyoruz. Malatya artık büyükşehir oldu. Malatya’yı sadece merkez olarak düşünmemek, bütün ilçeleriyle, mahallelere dönüşen beldeleriyle birlikte düşünmemiz, bütün olarak kalkınmamız gerekiyor. Basınımızın artık ilçelere de açılması ve ilçelerden de bize haberler ulaştırması gerekiyor” dedi.

Cemiyet Başkanı Haydar Karaduman ise Malatya’nın büyükşehir statüsü kazanmasından sonra ilkkez kongre gerçekleştirdiklerini anımsattı. Karaduman, “Malatya Gazeteciler Cemiyeti ile Malatya basını çalışmalarında büyükşehre en yakın, en uyumlu kurumlardan bir tanesidir. Malatya basını bölgesinde çok güçlü bir yapıya, beyin ve beceri gücüne sahiptir Cemiyet olarak sosyal etkinliklerde bazı eksikliklerimiz var. Sayın Belediye Başkanımızın TOKİ örneğinde olduğu gibi sosyal etkinliklerimizde de yardımcı olmasını bekliyoruz. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar