Başkan adayı Palancıoğlu mahalleleri ziyaret etti

AK Parti Kayseri Talas Belediye başkan adayı Mustafa Palancıoğlu, Yazyurdu, Cebir, Örencik, Çömlekçi, Yamaçlı, Süleymanlı, Sakaltutan, Ardıç, Kamber ve Başakpınar mahallelerini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan adayı Palancıoğlu mahalleleri ziyaret etti

AK Parti Kayseri Talas Belediye başkan adayı Mustafa Palancıoğlu, Yazyurdu, Cebir, Örencik, Çömlekçi, Yamaçlı, Süleymanlı, Sakaltutan, Ardıç, Kamber ve Başakpınar mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Palancıoğlu projelerini anlattı.

Mahallerin temel ihtiyaçlarının giderilmesi için göreve gelir gelmez çalışmalara başlayacağını vurgulayan Palancıoğlu, “ 30 Marttan sonra yoğun bir şekilde çalışacağız. Buraların ulaşım, su, kanalizasyon gibi ihtiyaçlarını Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak gidereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Mahallelerde meydan düzenlemelerinin yapılacağını belirten Palancıoğlu, “ Buralara meydan çalışması yapacağız. Mahallerin meydanları belli olacak. Buraya geldiğimizde buranın meydanı bu diyebileceğimiz nitelikli alanlar inşa etmeliyiz. Meydanınızın misafir geldiğinde sizin yüzünüzü ağartması gerekir. Toplantı yerlerini daha da geliştirmeliyiz, bunun için bayanlarında vakit geçireceğini alanlar oluşturacağız.” diye konuştu.


CİHAN

Yorumlar