'Başkalarını değiştirmek için eğitimcilerimiz önce kendisinden başlamalı'

Kestel ilçesinde görevli eğitim yöneticileriyle bir araya gelen Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, başarı için birlik beraberliğin çok önemli olduğunu belirtti.

Google Haberlere Abone ol
'Başkalarını değiştirmek için eğitimcilerimiz önce kendisinden başlamalı'

Kestel ilçesinde görevli eğitim yöneticileriyle bir araya gelen Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, başarı için birlik beraberliğin çok önemli olduğunu belirtti. İnsanların tek başına başarılı olamayacağının altını çizen Gülsar, idareci, öğretmen, veli ve öğrencinin eğitim konusunda ayrılmaz dinamikler olduğunu söyledi.

Şehit Polis İsmail Özbek Ortaokulu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Gülsar, “Eğitimin amacı iyi yönde davranış değişikliği oluşturmaktır. Başkalarını değiştirmek için eğitim yöneticileri olarak önce kendimizi değiştirmeliyiz. Okul müdürlerimiz öğretmen, öğrenci ve veli için önemli bir rol modeldir. Bu hızlı değişime ayak uydurmalı, kendimizi devamlı yenilemeliyiz.” dedi.

İdarecilerin artık başarılı olmak için rutinin dışına çıkmaları gerektiğinin altını çizen Atilla Gülsar, eğitim yöneticilerinin sorunun parçası yerine çözümün parçası olmasını istedi.

CİHAN

Yorumlar