BASİAD, kan bağışı kampanyasına destek verdi

Samsun’un Bafra ilçesinde Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği Bafra Şubesi'nce Bafra Belediyesi önünde 3 gündür devam eden kan bağışı kampanyasına sivil toplum örgütleri destek veriyor. Bafra Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
BASİAD, kan bağışı kampanyasına destek verdi

Samsun’un Bafra ilçesinde Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği Bafra Şubesi'nce Bafra Belediyesi önünde 3 gündür devam eden kan bağışı kampanyasına sivil toplum örgütleri destek veriyor. Bafra Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Başkanı Yusuf Kuloğlu ve yönetimi kan vererek kampanyaya destek oldu.

Kuloğlu, "Kampanyayı başlatan Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği'ne, Bafra Şube Temsilcisi Ahmet Cemal Kazancı ve üyelerine BASİAD olarak şükranlarımı sunarım. Kan vermenin sıhhatimize büyük bir fayda sağladığını hepimiz biliyoruz. Kan vermenin büyük bir hayati değer olduğunun bilinci içerisindeyiz. Kan vermek insanlık görevidir. Tüm vatandaşlarımızı kan bağışı konusunda duyarlılığa davet ediyorum.’’ dedi.

Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği Bafra Şube Temsilcisi Ahmet Cemal Kazancı ise BASİAD Başkanı Yusuf Kuloğlu ve yönetimine teşekkür ederek kitap hediye etti.

CİHAN

Yorumlar