Başeğmez’in projesi : Erdoğan, Topbaş ve Başeğmez

AK Parti Şişli Belediye başkan adayı Mukadder Başeğmez, “Size en önemli projemi söylüyorum.

Google Haberlere Abone ol
Başeğmez’in projesi : Erdoğan, Topbaş ve Başeğmez

AK Parti Şişli Belediye başkan adayı Mukadder Başeğmez, “Size en önemli projemi söylüyorum. Mukadder Başeğmez, Kadir Topbaş ve Recep Tayyip Erdoğan bundan daha büyük bir proje tanımıyorum.” dedi.

AK Parti Şişli Belediye başkan adayı Mukadder Başeğmez, Grand Cevahir Otel’de basın toplantısı düzenledi. Başeğmez, din, dil, ırk, mezhep, cemaat, cemiyet ayrımı yapmadan insana insan olduğu için değer vereceğini söyledi. Başeğmez, “Sadece insanları değil kuşu, böceği, ağacı, çiçeği seviyorum. Bu dünyada sevmeden adam olamayız. Gönül kırarız.” diye konuştu.

Kolunun altında projeleri olduğunu söyleyerek gezen adayları komik bulduğunu belirten Başeğmez, şöyle devam etti: “Yarın büyükşehir meclisi projeyi reddedebilir, mimarlar odası karşı çıkar, Anayasa mahkemesi onay vermez. O yüzden projelerim var diye gelmek kadar akıl dışı bir şey gelmiyor. Şehri önümüze alırız. İhtiyaçlara göre halka danışarak, uzmanlara danışarak bu işin yürümesini sağlarım.”

Feriköy’de İSKİ’ye ait olan alanı park alanı yapacağını söyleyen Başeğmez, “Seçim kazanalım kazanmayalım hiç önemli değil. 10-15 dönümlük alanda şişli halkına yeşil alan ve park alanı olarak tahsis edildi. Seçimden öncede açılışını yaparız inşallah.” şeklinde konuştu.

Gazetecilerin '3 büyük projenizden bahseder misiniz?' sorusu üzerine Başeğmez, “Size en önemli projemi söylüyorum. Mukadder Başeğmez, Kadir Topbaş ve Recep Tayyip Erdoğan. Bundan daha büyük bir proje tanımıyorum. Olabilecek bütün projeleri kısa sürede yapabilecek güç projesidir, imkan projesidir bu.” ifadelerini kullandı.

‘BENİM BÜYÜKŞEHİRE DE HÜKUMETE DE KARŞI DURACAK GÜCÜM YOK’

Hayatı boyunca dürüst olmaya çalıştığını aktaran Başeğmez, şunları kaydetti: “Benim büyükşehire de hükumete de karşı duracak gücüm yok. Ya çeker giderim ya da boynumu eğer dururum ama direnilecek nokta da direnirim. Keşke şu Gezi olaylarında Şişli’de başkan olsaydım. Bir yandan gider orayı barıştırmaya, polisin önünde durmaya çalışırdım. Bir yandan çocukları korumaya çalışırdım, bir yandan da Başbakan'a verilen yanlış fikirlerin önlenmesine çalışırdım.”

Köleliğe karşı olduğunu vurgulayan Başeğmez, “Ben kalbini, beynini, dinini, imanını başkalarına havale etmiş, oradan gelecek sinyallerle, oradan gelecek yönetimlerle bir hayvan sürüsünün mensubu gibi yaşamaya karşıyım. Bireyselliği, insanlığı, bağımsızlığı savunan biriyim. Ben köle olmak için siyasete girmedim. İtiraz edeceğim yerde ederim. İçinde itiraz ve muhalefet hakkı olmayan yerler felakettir.” dedi.

‘KRAL ÖLDÜ YAŞASIN KRAL’

Sarıgül’ü standart bir CHP’li profili seçmediği için tebrik ettiğini belirten Başeğmez, “Camisine gitmiş, cemevine gitmiş. Böylece büyük başarılar elde etmiş. Bu başarıyı solculuk yaparak değil sağcılık yaparak, elit görünerek değil halktan olarak sağlamış yani bizim öz oylarımızı almış. Halk adamı görüntüsünde bizim oylarımızı almış. Şimdi ben geldim tersten bir Sarıgül başarısı göstermek, büyük yüzdelerle Şişli’yi almak gibi bir hedefimiz ve umudumuz var. Önceki oylar sizi yanıltmasın burası CHP’nin kalesi değil. Kral öldü yaşasın kral. Biz geldik.” dedi.

CİHAN

Yorumlar