Başbakan'dan Egemen Bağış Yorumu

Başbakan Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesi düzenlediği basın toplantısında Egemen Bağış ile ilgili sorulara da cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan'dan Egemen Bağış Yorumu

Basın toplantısında bir gazetecinin "Geçtiğimiz günlerde AB Eski Bakanı Egemen Bağış’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları internete düştü. Bağış’ın dalga geçmesinden her kesimden tepki geldi. Bağış’ın partiden ihracı söz konusu mu?" sorusuna Başbakan Erdoğan şu cevabı verdi:
"Bir defa bakın gazetecisiniz, ama arkadaşımızın açıklamasını bile duymamışsınız. Böyle bir şeyin olmadığını, bunların hepsini zaten kendisi çok açıkça ortaya koydu. Şimdi biz arkadaşımızı bu tür uydurma montajdan yapanlardan daha iyi tanıyoruz. Böyle bir şeyi yapanla zaten bizim yürümemiz mümkün değildir. Arkadaşımız kendisi çok sert olarak yapmış durumda. Daha fazla bir şeyi söylemeye gerek yok. 
Ben de Cuma namazı kılmıyorum biliyorsunuz. Benim için de bunu söylüyorlar. Biz Cuma namazının nerede nasıl kılınacağını onlardan çok daha iyi biliriz. Bunu da ben kalkıp da vakit namazını şöyle Cuma namazını böyle kılıyorum diye mi anlatacağım. Şimdi de geldiler başbakan Cuma namazı kılmıyor. Bunlar sahtekar ya, bunlar müfteri. Takiyye var yalan var her şey var. söylemeye gerek yok."

Yorumlar