Başbakan'dan Demirtaş'a sert tepki

Başbakan Ahemt Davutoğlu HDP eş başkanı Selehattin Demirtaş'ın izahatlarına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan'dan Demirtaş'a sert tepki

Başbakan Ahmet Davutoğlu HDP eş başkanı Selehattin Demirtaş'ın izahatlarına tepki gösterdi.

Davutoğlu: HDP Eş Başkanı Demirtaş'ın bugünkü izahatsı had bilmezliğin ve demokrasiye saygısızlığın yeni örnekleridir. Demirtaş'ın dönüp dolaşıp geldiği yer, 1990'larda Kürt vatandaşlarımızın iradesini yoktur sayan vesayetçilerle tıpkı yer olmuştur. Bu vesayetçilerle dün sayın Cumhurbaşkanımıza "muhtar dahi olamazsın" diyenler bugün sokağa çıkamaz durumdadır. 

"BAŞKANLIĞA KARAR VERECEK MİLLETİMİZDİR"

Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığına karar verecek bulunan yalnızca ve yalnızca aziz milletimizdir. Demirtaş'ın pazarlık partisi değiliz sözlerine bütün milletimiz yalnızca gülmektedir. AK Parti’yi “kirli pazarlık”la anmak onun haddi değildir. AK Parti bugüne kadar hiç bir siyasal partiyle seçim pazarlığı yapmamış, tam olarak milletin teveccühüne dayanmıştır. 

"SONUÇ ONLAR İÇİN YİNE HÜSRAN OLACAK"

CHP ile her çeşitli pazarlığa giren Demirtaş'ın bu konu hakkında söyleyecek sözü de yok, konuşacak yüzü de.Daha son mahalli seçimlerde tek birlikte noktaları AK Parti'ye karşı çıkmak bulunan bütün muhalefet partileri her yerde bize karşı işbirliği yapmıştır. Sonuç ise onlar için hüsran oldu. AK Parti'nin Demirtaş gibilerin ittifakına da verecekleri akla da gereksinimi yok.Bize aziz milletimiz yeter. dedi.

HDP bulunduğu sürece Erdoğan başkan olamayacak

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar