Başbakan Erdoğan, mahalle başkanlarıyla bir araya geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Topkapı Panorama 1453 Dinlenme Tesisleri’nde AK Parti İstanbul mahalle başkanları toplantısına katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Erdoğan, mahalle başkanlarıyla bir araya geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Topkapı Panorama 1453 Dinlenme Tesisleri’nde AK Parti İstanbul mahalle başkanları toplantısına katıldı. Toplantıya basın mensupları alınmadı.

Başbakan Erdoğan, İstanbul'daki programları kapsamında mahalle başkanları ile bir araya geldi. Topkapı Panorama 1453 Dinlenme Tesisleri’ndeki toplantıya otobüslerle çocuklar da getirildi. Toplantı basına kapalı gerçekleştirildi. Erdoğan, bu toplantının ardından, Sinan Erdem Spor Salonu'nda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenecek, ‘Kadın ve Demokrasi Buluşması’na katılacak. Erdoğan’ın daha sonra Büyükçekmece Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingde halka seslenmesi bekleniyor. Buradan Beylikdüzü’ne geçmesi beklenen Erdoğan, Fatih Sultan Mehmet Camii yanında partililere seslenecek. Erdoğan, Avcılar Merkez Mahallesi Reşitpaşa Caddesi’ndeki mitingin ardından Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda Giresunlular buluşmasına katılacak.


CİHAN

Yorumlar