Başbakan Erdoğan Edirne’de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trakya turunun son durağı olan Edirne’ye geldi.Çorlu ve Çerkezköy'de açılışlar gerçekleştiren Erdoğan, saat 21.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Erdoğan Edirne’de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trakya turunun son durağı olan Edirne’ye geldi.

Çorlu ve Çerkezköy'de açılışlar gerçekleştiren Erdoğan, saat 21.45 sıralarında helikopterle Edirne’ye geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şükrüpaşa Atletizm sahasına inen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindekileri Edirne Valisi Hasan Duruer karşıladı. Burada hazır bekletilen Başbakanlık otobüsüne binen Erdoğan, geniş güvenlik önlemleri altında Atatürk Bulvarı üzerinden kalacağı otele geçti.

Otelin girişinde toplanan kalabalık, Başbakanı tezahüratlarla karşıladı. Kalabalığın sevgi gösterisini karşılıksız bırakmayan Erdoğan otobüsten inerek onların yanına gitti. Kendisini karşılamaya gelenlerle bir süre sohbet eden Başbakan Erdoğan, daha sonra otele geçti.

Başbakan, yarın saat 11.00 sıralarında Selimiye Meydanı'nda Edirnelilerle buluşacak. Burada da toplu açılışlar gerçekleştirecek olan Erdoğan, Uzunköprü ve Keşan'daki programın ardından üç günlük Trakya turunu tamamlamış olacak. CİHAN

Yorumlar