Başbakan Çanakkale'ye geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, beraberindekilerle beraber uçakla Çanakkale'ye geldi. Çanakkale 18 Mart törenlerine katılmak üzere Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Çanakkale'ye geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, beraberindekilerle beraber uçakla Çanakkale'ye geldi.

Çanakkale 18 Mart törenlerine katılmak üzere Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile birlikte Ana uçağıyla saat 21.20 de Çanakkale Havalimanı'na indi. Başbakan ve konuklarını Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Belediye Başkan Vekili Muharrem Erkek, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin karşıladı. Makam aracıyla konaklanacağı otele geçen Başbakanı havalimanı çıkışında bir grup vatandaş karşıladı. Başbakan inmeden aracında el sallayarak geçti.

Öte yandan başbakan gelmeden önce kendisini bekleyen çocuklara oyuncak dağıtılmak istendi. Gelen araca bir de hücum edilince izdiham yaşandı. Araç oyuncakları dağıtmadan gidince çocuklar peşine takıldı.

Başbakan yarın 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıldönümü dolayısı ile düzenlenecek Çanakkale merkez ve şehitler abidesindeki törenlere katıldıktan sonra Çanakkale merkezde partisi tarafından düzenlenecek mitinge katılacak.
CİHAN

Yorumlar