Başbakan bilgisayar sözünü yerine getirdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilkokul öğrencileri Orhan Sarıbaş ve Sefa Karaçam'a verdiği bilgisayar sözünü yerine getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan bilgisayar sözünü yerine getirdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kastamonu ziyaretinde ilkokul öğrencileri Orhan Sarıbaş ve Sefa Karaçam'a verdiği bilgisayar sözünü yerine getirdi. Vali Şehmus Günaydın, bilgisayarları makamında öğrencilere teslim etti.

DERS ÇALIŞMAK İÇİN VERİLDİ

Geçen 4 Şubat'ta AK Parti İl Kongresi için Kastamonu'ya gelen Başbakan Davutoğlu, Valilik ziyareti esnasında yanına gelerek kendisinden bilgisayar isteyen iki öğrenciye dizüstü bilgisayar gönderdi. Vali Şehmus Günaydın, Atatürk İlkokulu 3'üncü derslik öğrencileri Orhan Sarıbaş ve Sefa Karaçam'a, makamında bilgisayarları teslim etti. Öğrencilerden, bilgisayarları ödevleri için kullanmalarını dileyen Vali Günaydın, "Başbakanımızdan talepleri olmuştu. O talepleri yerine gelmiş oldu. Çocuklarımıza bol bol ders çalışmaları için bilgisayarları verdiğimizi söyledik. Fazla oyuna dalmamaları, bilgisayarı ders çalışmak için kullanmalarına kendilerine tavsiye ettik" dedi.

Başbakan Davutoğlu'na teşekkür eden öğrencilerden Orhan Sarıbaş da "Sayın Başbakanımız Kastamonu'ya geldiğinde bilgisayar istemiştik. Sayın Valimiz de onları verdi, armağan etti. Bilgisaylar ile ders çalışacağız" dedi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar