Başarılı iş kadını, eşinin yanında kayınpederi tarafından öldürüldü

Sarıyer'de, dün akşam saatlerinde kayınpederi tarafından eşinin gözleri önünde silahla vurulan Yankı Özkan Yıldırır, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Google Haberlere Abone ol
Başarılı iş kadını, eşinin yanında kayınpederi tarafından öldürüldü

Sarıyer'de, dün akşam saatlerinde kayınpederi tarafından eşinin gözleri önünde silahla vurulan Yankı Özkan Yıldırır, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yıldırır'ın tanınmış bir akaryakıt şirketinde kurumsal iletişim müdürü olarak çalıştığı ve birçok başarılı işe imza attığı öğrenildi.

Olay dün akşam saatlerinde Sarıyer'de meydana geldi. Eşinin yanında sokak ortasında vurulan Yankı Özkan Yıldırır ağır yaralandı. Yıldırır, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahale sonrası ağır yaralı olarak kaldırıldığı Maslak Acıbadem Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yankı Özkan Yıldırır'ın vefat haberinin gelmesinin ardından, hastanede bulunan yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Hayatını kaybeden Yankı Özkan Yıldırır, kurumsal iletişim müdürü olarak çalıştığı petrol şirketinde önemli işlere imza atmıştı. Başarılı bir iş kadını olan Yıldırır, çalıştığı şirket adına çok sayıda ödül almış ve sorumluluk projelerine destek vermişti. CİHAN

Yorumlar