Barışmak için kocasıyla giden kadın, öldürülmüş olarak bulundu

Sancaktepe'de, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden ayrılan ve ağabeyine sığınan 37 yaşındaki Zeynep Eraslan, barışmak için eşiyle gittikten 15 gün sonra öldürülmüş olarak bulundu. İki çocuk annesi Eraslan'ın yakınları, sinir krizi...

Google Haberlere Abone ol
Barışmak için kocasıyla giden kadın, öldürülmüş olarak bulundu

Sancaktepe'de, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden ayrılan ve ağabeyine sığınan 37 yaşındaki Zeynep Eraslan, barışmak için eşiyle gittikten 15 gün sonra öldürülmüş olarak bulundu. İki çocuk annesi Eraslan'ın yakınları, sinir krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre; eşi ile şiddetli geçimsizlik yaşayan Zeynep Eraslan (37), bir süre önce ağabeyi Mustafa Eraslan'ın yanına sığındı. Yaklaşık 15 gün önce kocası Zerbat Eraslan'ın (41) barışmak istediğini söylemesi ile Zeynep Eraslan eşiyle ağabeyinin evinden ayrıldı. Yakınları da Zeynep Eraslan'dan bir daha haber alamadı.

Sabah saatlerinde ise vatandaşlar Atatürk Mahallesi Dumanlı Sokak bitimindeki ağaçlık alanda bir kadın cesedi bularak durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, üzerinden kimlik çıkmayan kadının başından silahla vurularak öldürülmüş olduğunu belirledi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, bir yandan da kadının kimliğinin belirlenebilmesi için araştırma başlattı. Bu sırada kardeşinden 15 günden bu yana haber alamayan Mustafa Eraslan da bir kadın cesedinin bulunduğunu öğrenmesi üzerine olay yerine geldi. Polis ekiplerine kardeşinin kayıp olduğunu ve cesedin kardeşine ait olabileceğini söyleyen Eraslan'a cesede bakması için izin verildi. Cesedi teşhis eden Eraslan, polis ekiplerine kadının 15 günden bu yana haber alamadığı kardeşi Zeynep Eraslan'a ait olduğunu söyledi. Haberi duyunca olay yerine gelen genç kadının diğer yakınları da gözyaşlarına boğularak fenalık geçirdi.

Mustafa Eraslan'ın arkadaşı olduğunu söyleyen bir kişi de basın mensuplarına şunları söyledi: "Bir kadın cesedi bulunduğunu duyar duymaz Mustafa 'o benim bacım olabilir' diyerek hızla olay yerine geldi ve cesedin kardeşine ait olduğunu gördü. 15 gün önce kocası kardeşini alıp gitmiş, haber alamıyorlarmış.”

Cumhuriyet savcısının incelemesini tamamlamasının ardından Zeynep Eraslan'ın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Yorumlar