Baransu'nun eski eşi polise 5 çuval evrak getirdi

Mehmet Baransu'nun eski eşi Esra Konur, polise Baransu'ya ait olduğu iddiasıyla 5 çuval dolusu gizli belge ve dijital veri getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Baransu'nun eski eşi polise 5 çuval evrak getirdi

Tutuklanarak cezaevine konulan gazeteci Mehmet Baransu'nun eski eşi Esra Konur, polise Baransu'ya ilişkin bulunduğu iddiasıyla 5 çuval dolusu saklı vesika ve dijital veri getirdi.

Esra Konur dün öğleden sonra birlikte avukatı Murat Sultan Su ile müşterek Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne geldi. Avukata ilişkin araba ile gelen Konur, birlikte 5 çuval getirdi. İçerisinde Baransu'ya ilişkin saklı evrak ile dijital veriler bulunduğu öne sürülen çuvalları terör polisine teslim etti. Çuvalların Baransu'nun avukatlarının emniyete gelmesinin arkasından açılacağı öğrenildi.

METRİS CEZAEVİ'NDE

Gazeteci Mehmet Baransu, Balyoz'da kumpas iddiasıyla ilgili yürütülen tahkikat kapsamında 2 Mart günü 'Devletin saklı belgelerini temin etmek' ve 'Devletin güvenliğine ilişkin belgeleri tahrip etmek, maksadı dışında kullanma ve hile ile alma ve çalma' suçlarından tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulmuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar