Bar cinayeti zanlıları keşif için Ereğli'ye getirildi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 16 Ekim 2012 tarihinde meydana gelen bar cinayetinde, Atakan ve Atalay kardeşleri öldürdükleri gerekçesiyle tutuklanan Ersin Aydoğan ve ağabeyi Hüseyin Aydoğan, keşif için Beycuma Cezaevi'nden olayın meydana geldiği iş yerin.

Google Haberlere Abone ol
Bar cinayeti zanlıları keşif için Ereğli'ye getirildi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 16 Ekim 2012 tarihinde meydana gelen bar cinayetinde, Atakan ve Atalay kardeşleri öldürdükleri gerekçesiyle tutuklanan Ersin Aydoğan ve ağabeyi Hüseyin Aydoğan, keşif için Beycuma Cezaevi'nden olayın meydana geldiği iş yerine getirildi.

Ereğli'de bar sahipleri arasında çıkan kavga sonrasında Atakan (46) ve Atalay Keleş (39) kardeşleri öldürdükleri iddiası ile tutuklanan Ersin Aydoğan (29) ve ağabeyi Hüseyin Aydoğan (35), bugün cinayetin yaşandığı iş yerine getirildi. Jandarma ve polis tarafından geniş güvenlik önlemleri altında olay yerine getirilen iki kardeş, Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesi hakim ve görevlilerine olayın nasıl olduğunu anlattı. İçeride yaşanan olayları anlatan Ersin Aydoğan, daha sonra dışarıya çıkarak ağır ceza hakimine olayı anlattı. Hakimin sorduğu; 'Dışarıda ateş ettin mi' sorusuna 'Hayır' yanıtını veren Ersin Aydoğan, yaşananları anlattıktan sonra yeniden iş yerine girdi. Hüseyin Aydoğan'ın da olayı anlatmasının ardından olayın görgü şahitleri hakim tarafından dinlendi.

Keşfin tamamlanmasının ardından zanlılar, cezaevine aracına bindirilerek geniş güvenlik önlemi altında Beycuma Cezaevi'ne doğru yola çıktı.
CİHAN

Yorumlar