Balıkçılar denizden çöp konteyneri ve boru topladı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde dün yaşanan sel felaketi sonrasında Bozahaneli balıkçılar, denizden boru ve çöp konteyneri topladı. Alaplı Belediyesi'ne ait olan malzemeler belediye ekiplerine polis ve asker nezaretinde teslim edildi. Zonguldak...

Google Haberlere Abone ol
Balıkçılar denizden çöp konteyneri ve boru topladı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde dün yaşanan sel felaketi sonrasında Bozahaneli balıkçılar, denizden boru ve çöp konteyneri topladı. Alaplı Belediyesi'ne ait olan malzemeler belediye ekiplerine polis ve asker nezaretinde teslim edildi.

Zonguldak il merkezi başta olmak üzere Ereğli Alaplı ve köylerinde meydana gelen sel felaketinde bir çok ev, iş yeri ve araçlar zarar gördü. Ereğli Bozahane Limanı'ndaki balıkçılarda açıldıkları denizden balık yerine boru ve çöp konteyneri ile döndü. Alaplı Belediyesi'ne ait olan malzemeler yoğun yağış sonrasında meydana gelen sel suları ile denize dağılmıştı. Belediye ekiplerinin yardım talebi üzerine denize açılan balıkçılar, boru ve konteynerleri toplayarak Ereğli Limanı'na yanaştı. Karaya indirilen malzemeler Alaplı Belediyesi ekiplerine polis ve asker nezaretinde teslim edildi.

Malzemeleri toplayan balıkçılardan Sabri Toprak denizden çıkan odun ve benzeri malzemelerin ganimet sayıldığını ancak bu malzemelerin sahipleri olduğu için teslim edeceklerini söyledi.

Alaplı Belediyesi ekipleri, malzemeleri aldıktan sonra ilçeye hareket etti. CİHAN

Yorumlar