BAKİAD'ın satış pazarlama eğitimini tamamlayan 60 kişi sertifikalarını aldı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Teknik Destek Programı kapsamında Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) tarafından 27 ayrı işletmenin satış pazarlama departmanındaki 60 kişiye 36 saatlik satış pazarlama eğitimi verildi. BAKKA...

Google Haberlere Abone ol
BAKİAD'ın satış pazarlama eğitimini tamamlayan 60 kişi sertifikalarını aldı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Teknik Destek Programı kapsamında Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) tarafından 27 ayrı işletmenin satış pazarlama departmanındaki 60 kişiye 36 saatlik satış pazarlama eğitimi verildi.

BAKKA 2014 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında BAKİAD tarafından organize edilen 6 günlük Satış, Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetiminde Profesyonel Yaklaşımlar’ isimli eğitim projesi sona erdi. Bartın TSO Salonunda gerçekleştirilen Satış, Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetiminde Profesyonel Yaklaşımlar’ isimli eğitim semineri Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. İsmail Gökdeniz ve Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Süleyman Sevindik tarafından verildi.

İşverenlerin ve firmaların satış pazarlama departmanı elemanlarının katıldığı ve 6 gün süren eğitim projesinde pazarlık, ikna, müzakere becerilerini geliştirme ve satış temsilcileri için davranış geliştirme, etkili iletişim teknikleri, satış yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi, müşteri odaklı satış, zor durumlar ve zor insanlarla başa çıkma, müşteriyi tanımak, müşteriye yakın olmak, müşteriden gelen geri bildirimleri dinlemek, eleştiri, şikayet ve önerilerden yeni politikalar geliştirmek, istek ve beklentilere uygun mal ve hizmet tasarımlarına gitmek, satış ve satış sonrası hizmetlere önem vermek, müşteri odaklı satış yapmayı kolaylaştıran satıştaki roller, şirketlerin vizyon ve misyonu, şirketlerin müşteri odaklılığını felsefe haline getirmesi, şirketlerin SWOT (Güçlü, zayıf, fırsatlar, tehditler) analizi gibi konularda bilgilendirmelerde bulunuldu

2-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitim projesi sonunda katılımcılara sertifika verildi. Sertifika töreninde konuşan BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, “25-30 kişiye yönelik hedeflediğimiz satış, pazarlama eğitimine yoğun talep oldu. 27 ayrı işletmeden 60 kişinin katıldığı ve 6 gün süren satış, pazarlama eğitimi sonunda Bartın’da nitelikli personel sayısının artacağını, eğitim sonrasında uygulanacak profesyonel yaklaşımlar sonrasında işletmelerimizin satış ve karlılıklarının artmasını, işletmelerimizin daha fazla kurumsal olmalarına katkı sağlayacağını, diğer işletmelere örnek olacağını umuyoruz. KOBİ’lerimizin ihtiyaçlarına çözüm üreten Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’na (BAKKA), eğitim projemizin uygulanması sürecinde HMD Mühendislik proje danışmanlık şirketi ve eğitmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum dedi. Sertifikalarını alan satış, pazarlama elemanları ise BAKKA ve BAKİAD’a eğitim organizasyonu nedeniyle teşekkür ederek kendileri için faydalı buldukları eğitimlerin devamını beklediklerini söylediler.

CİHAN

Yorumlar