Bakanlıklara yapılan atamalar Resmi Gazete’de

Adalet, Avrupa Birliği, Kalkınma ve İçişleri Bakanlığı’na yapılan atamalar Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Atama kararlarıyla beraber, Adalet bakanlığı’nda Müsteşar Yardımcılığına Ankara İdare Mahkemesi Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Bakanlıklara yapılan atamalar Resmi Gazete’de

Adalet, Avrupa Birliği, Kalkınma ve İçişleri Bakanlığı’na yapılan atamalar Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Atama kararlarıyla beraber, Adalet bakanlığı’nda Müsteşar Yardımcılığına Ankara İdare Mahkemesi Başkanı Cafer Ergen, Kanunlar Genel Müdürlüğü’ne Bakanlık İç Denetçisi Yaşar Şimşek, Personel Genel Müdürlüğü’ne Eğitim Dairesi Başkanı Muharrem Ürgüp, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’ne Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü’ne Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ömer KERKEZ, Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü’ne Kırıkkale Cumhuriyet Savcısı Ömer Serdar Atabey atandı. Avrupa Birliği Bakanlığı’nda Bakanlık Müşavirliği’ne Tuba Nur Sönmez ile Celal Tüter atandı.

İçişleri Bakanlığı’nda ise Hukuk Müşavirliği’ne Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Abdurrahman Korucu, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı’na Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet İlker Haktankaçmaz yine diğer Hukuk Müşavirliğine Kaçakçılık İstihbarat, Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanı Mustafa Çöğgün, Kaçakçılık İstihbarat, Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığı’na Hukuk Müşaviri Ömer TORAMAN atandı. İçişleri Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Ömür Yücel görevinden alınırken yerine ise Fatih Dursun getirildi.

Kalkınma Bakanlığı’nda ise Bakanlık Müşavirliğine Süleyman PEKTAŞ atanırken, açık bulunan Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş. Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Ahmet Buçukoğlu getirildi. CİHAN

Yorumlar