Bakan Yılmaz Bitlis ve ilçelerini ziyaret etti

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Partisinin seçim çalışmalarına destek amacıyla Bitlis ve ilçelerini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Yılmaz Bitlis ve ilçelerini ziyaret etti

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Partisinin seçim çalışmalarına destek amacıyla Bitlis ve ilçelerini ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Güroymak ilçesine gelen Yılmaz, burada parti teşkilatını ziyaret etti, seçim koordinasyon merkezinde partililere hitap etti. Ardından partisinin Tatvan ilçe teşkilatını ziyaret etmek ve destek vermek amacıyla Tatvan’a gelen Bakan Yılmaz, AK Parti seçim koordinasyon merkezinde partililere seslendi ve adayları Fettah Aksoy için destek istedi.

Konuşmasında, yaşanan son sürece atıfta bulunan Bakan Yılmaz, “30 Mart’ta bir kez daha “One Minute” demeye devam edeceğiz.” dedi. Başbakana destek isteyen Bakan Yılmaz, “Biz Başbakandan yanayız, biz Türkiye’den yanayız, çözüm sürecinden yanayız. Ekonomik kalkınmadan yanayız, sosyal kalkınmadan yanayız. Birileri bunu bozmaya çalışıyor. Ama onlara müsaade etmeyeceğiz. Sandıkta verdiğimiz oylarla Başbakanımızın başı dünyada çok daha dik olacak. Başka ülkeler karşısında arkasında milli irade olan bir lider olarak yine inşallah “One minute” demeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

“SANDIK GÜVENLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ”

Yapılacak yerel seçimlerde sandık güvenliğinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Bakan Cevdet Yılmaz, “Sandık güvenliğini iyi sağlamamız lazım. Birileri baskı yapmaya çalışabilir. Birileri insanları sindirmeye çalışabilir. Orada da ben özellikle şunun altını çizmek istiyorum. Baskıyla alınan oyun zerre kadar kıymeti yoktur. Korkutarak, tehdit ederek, baskı yaparak alınan oyun hiçbir kıymeti yoktur. Kıymetli olan oy vatandaşın özgür iradesiyle size verdiği oydur. Özgür iradesiyle, vicdanıyla, inşallah biz bu oylara talibiz. Ve vatandaşımızdan özgür iradesiyle oy istiyoruz.” şeklinde konuştu.

“30 MART SEÇİMLERİ ÜLKENİN KADERİNİ BELİRLEYECEK”

30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin ülkenin kaderinin belirleyeceğini kaydeden Yılmaz, şöyle konuştu: “Ve bu dönemin ülkemizin kader seçimi olduğunu bilelim. Ülkemize yön çizecek, rota çizecek bir seçim olduğunu bilelim. Elbirliği ile en yüksek oranda oyu alalım. 30 Mart günü de hep birlikte zaferimizi kutlayalım inşallah.” Bakan Yılmaz, Tatvan’daki seçim koordinasyon merkezi ziyaretinin ardından partililerle birlikte Bitlis merkeze geçti.


CİHAN

Yorumlar