Bakan Yazıcı'nın emaneti yerine teslim edildi

Kars Valisi Eyüp Tepe; Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun isteğini yerine getirerek, Kars ziyaretinde Yazıcı ve Hisarcıklıoğu'nun şahsına hediye edilen halı ve seccadeyi H.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Yazıcı'nın emaneti yerine teslim edildi

Kars Valisi Eyüp Tepe; Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun isteğini yerine getirerek, Kars ziyaretinde Yazıcı ve Hisarcıklıoğu'nun şahsına hediye edilen halı ve seccadeyi Hanımeli Derneği'ne teslim etti.

Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı'nın açılışı için 16 Kasım'da Kars'a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Ötegen'i makamlarında ziyaret etmiş, Bakan Yazıcı ve Hisarcıklıoğlu'na, ziyaretler sırasında Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, günün anısına Yazıcıoğlu'na bir Kafkas halısı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Ötegen'de TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na bir seccade hediye etmişti. Bakan Yazıcıoğlu ve Hisarcıklıoğlu da kendilerine hediye edilen halı ve seccadeyi, Vali Eyüp Tepe'ye teslim etmiş ve Hanımeli Derneği'ne hediyelerin verilmesini istemişti.

Vali Tepe de, Hanımeli Derneği'ni ziyaret ederek, halı ve seccadeyi dernek Başkanı Tülay Aydemir'i ziyaret ederek teslim etti. Vali Tepe, Hanımeli Derneği’ne hediye ettiği halı ve seccadeleri, bir kermeste satarak bir hayır işinde kullanmaları önerisinde bulundu. Hanımeli Derneği üyeleri de Vali Tepe aracılığıyla Bakan Yazıcıoğlu ve Hisarcıklıoğlu'na teşekkür etti. Hanımeli Derneği üyeleri daha sonra da kendi elleriyle hazırladıkları pasta ve tatlıları Vali Tepe ve gazetecilere ikram etti.

CİHAN

Yorumlar