Bakan Şimşek, BDP'li belediye eşbaşkanlarını ziyaret etti

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman’da BDP’li Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, Bakan Şimşek'ten Batman'ın gelişmesi için yapılacak projelerde destek...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Şimşek, BDP'li belediye eşbaşkanlarını ziyaret etti

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman’da BDP’li Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, Bakan Şimşek'ten Batman'ın gelişmesi için yapılacak projelerde destek istedi.

    Bir dizi ziyaret ve inceleme için memleketi Batman'a gelen Bakan Şimşek, BDP'li Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel'i ziyaret etti. Özdemir ve Akel tarafından karşılanan Bakan Şimşek, daha sonra başkanlık makamına geçti.

    

    Bakan Şimşek, "Değerli eşbaşkanlarımızı tekrar tebrik ediyorum. Batmanımız için hayırlara vesile olur inşallah. Tabi ki bu yapıcı yaklaşımınızı takdir ediyoruz. Şehre hizmet noktasında bizlerde elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerin çabasına bizlerde tabi ki elimizden geldiğince destek vereceğiz. Yapıcı iyi bir diyalog eminim ki Batman için daha güzel hizmetlere vesile olacaktır. Bu gün bizim ziyaretimiz bir nezaket ziyareti. Tebrik ziyareti. Güzel bir seçim oldu. Batman'a yakışan da bu. Ülkemizin kentimizin bütün renklerinin bir demokrasi bayramı çerçevesinde süreçleri yaşaması zaten olması gereken doğal bir süreç. Ama geçmişe oranla son seçim daha az gerilimle geçti. Rahat ve huzurlu geçti o açıdan biz bunu takdir ediyoruz. İnşallah bu yeni dönemde özellikle şehri ilgilendiren konularda yakın diyalogla Batmanımız daha da gelişir yaşam kalitesi yükselir." diye konuştu.

    Batman belediyesi olarak halka en iyi hizmeti vermek için büyük çaba içerisinde olacaklarını belirten Özdemir, "Tabi ki hükümet olarak bir Batmanlı Bakanımız olarak sizden de destek beklentisi içerisinde olacağız. Diyorum ki Batman için kentimiz için en güzel hizmeti hep beraber yapacağız. En güzel projelere imza atacağız. Bu konuda desteklerini bekliyoruz." dedi.

    Seçimden sonra bir partinin üyesi veya sadece kendilerine oy verenlerin belediye başkanları ya da seçilmişleri olmayacaklarını belirten Eşbaşkan Gülistan Akel ise Batman'da yaşayan herkes için hizmet üretme gibi bir misyonları olduğunu söyledi. Akel, "Yerelde bulunan tüm kurumların hangi alanda hizmet üretirse üretsin yerel yönetimle birlikte ortak çalışması bizler için önemli. Yaşamın tüm alanlarıyla ilgili işlevleri olan kurumlarla ortak çalışmayı esas alacağız. Bu konuda hükümetin iktidarın Batman'a dönük özellikle planlamalarında hizmetlerinde desteklerini bekliyoruz. Sizinle hemşehriyiz, hemşehrilik hukukunun da bir ayrıcalığa dönüşmesi bizler için bir beklentidir." şeklinde konuştu.

    Eşbaşkanları tebrik eden Bakan Şimşek, şehri ilgilendiren konularda yakın diyalogla Batman'ın daha da gelişeceğini söyledi. CİHAN

Yorumlar