Bakan Şahin: Karanlıkla mücadele etmenin yolu daha fazla aydınlıktan geçiyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep’in 92.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Şahin: Karanlıkla mücadele etmenin yolu daha fazla aydınlıktan geçiyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep’in 92. Kurtuluş yıldönümü nedeniyle verilen 25 Aralık Kurtuluş Bayramı Resepsiyonu'na katıldı. Bakan Fatma Şahin, "Kardeşlik hukukumuzu geliştirmeliyiz, gönlümüzü açmalıyız, saflarımızı sıklaştırmalıyız. Karanlıkla mücadele etmenin yolu daha fazla aydınlıktan geçiyor." dedi.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde verilen resepsiyonda söz alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gazianteplilerin kurtuluş mücadelesinde varını yoğunu ortaya koyarak mücadele verdiğini dile getirdi. Bakan Şahin, “92 yıl önce biz mücadeleyi Türkü, Kürdü, Alevi'si, Sünni’si ile yaptık. İşte şimdi de kalkınma mücadelesini hep birlikte veriyoruz. Şimdi topla tüfekle savaş yok. Şimdi baktığınız zaman artık gök yüzü hakimiyetinden siber savaşlardan bahsediyoruz. Bu nedenle çocuklarımızı geleceğe çok iyi hazırlamak zorundayız. Çocuklarımızı geleceğe iyi hazırlamamız içinde geçmişimizi çok iyi bilmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Resepsiyona Bakan Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep milletvekilleri, sivil toplum örgütleri temsilcisi, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Konuşmaların ardında Gaziantep Kurtuluşu'nu anlatan kısa film izlendi.
CİHAN

Yorumlar