Bakan Müezzinoğlu Kadınlar Günü kutlamasına katıldı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde AK Parti Mudanya Belediye başkan adayı Arif Bayrak’ın düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde ilçedeki kadınlar, TRT Sanatçısı Tuğçe Pala’nın şarkılarıyla eğlendi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Müezzinoğlu Kadınlar Günü kutlamasına katıldı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde AK Parti Mudanya Belediye başkan adayı Arif Bayrak’ın düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde ilçedeki kadınlar, TRT Sanatçısı Tuğçe Pala’nın şarkılarıyla eğlendi. Bir dizi açılışlara katılmak üzere Bursa’da olan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da, AK Partili kadınların etkinliğinde hazır bulundu. Böylesine anlamlı bir günde Mudanya’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Müezzinoğlu, kadınların gününün bir güne sığdırmanın anlamı olmadığını belirterek, 365 günün kadınların günü olmasını istedi.

Mudanya’da Belediye Başkanı Hasan Aktürk’ün hizmet bayrağını 31 Mart sabahında Belediye başkan adayı Arif Bayrak’a devredeceğini belirten Müezzinoğlu, hizmetlerinden dolayı Aktürk’e teşekkür etti. Mudanyalı mübadillerin de hazır bulunduğu etkinlikte, Girit motifleri ile süslü el işi örneğini Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ile Mudanya Lozan Mübadilleri Derneği Başkanı Hüseyin Türker, Bakan Müezzinoğlu’na takdim etti.

Protokolün etkinlikten ayrılmasından sonra sahne alan TRT Sanatçısı Tuğçe Pala bayanlara Türk Sanat Müziği’nin en güzel eserlerini seslendirdi. Bayanların çiçeklerle ilgi gösterdiği Pala’ya, Mudanya Belediyesi Türk Sanat Müziği saz ekibi eşlik etti. Pala, etkinlik boyunca bayanlara güzel bir gün yaşattı. CİHAN

Yorumlar