Bakan Güllüce’den Pendik ve Sultanbeyli Belediyesi’ne ziyaret

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Pendik ve Sultanbeyli Belediyesi’ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Güllüce’den Pendik ve Sultanbeyli Belediyesi’ne ziyaret

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Pendik ve Sultanbeyli Belediyesi’ni ziyaret etti. AK Parti’den belediye başkanı seçilen Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’i tebrik eden Güllüce, her iki belediyenin de hizmetlere hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Bakan İdris Güllüce, İstanbul’daki programı kapsamında sabah Üsküdar Belediyesi’ni, öğleden sonra da Pendik ve Üsküdar Belediyesi’ni ziyaret etti. Cuma namazının ardından Pendik Belediyesi’ne geçen Güllüce, yeniden belediye başkanı seçilen Kenan Şahin’i makamında tebrik etti. Pendik’in önemli bir oy farkıyla yeniden AK Parti’nin elinde kaldığını hatırlatan Güllüce, gelecek seçimlerde bu farkın daha da açılacağını söyledi.

Güllüce daha sonra Sultanbeyli’ye geçti. Güllüce’yi, AK Parti’den yeniden belediye başkanı seçilen Hüseyin Keskin karşıladı. Bir süre Belediye Başkanı Keskin ile görüşen Güllüce, Sultanbeyli’nin önemli bir mesafe kat ettiğini, önümüzdeki yıllarda da bu gelişmeyi sürdüreceğini belirtti. Bir takım sorunlar olduğunu, bu sorunların da birlikte çalışarak çözüleceğini kaydeden Güllüce, Hüseyin Keskin’e başarılar diledi.

CİHAN

Yorumlar