Bakan Ergin: Birileri nifak tohumu sokmaya çalışıyor

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, milletin arasına nifak sokma çalışmalarının beyhude olacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Ergin: Birileri nifak tohumu sokmaya çalışıyor

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, milletin arasına nifak sokma çalışmalarının beyhude olacağını söyledi. İstanbul'da aralarında 3 bakanın oğullarının da bulunduğu operasyonun hemen ardından Ankara'ya dönen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin akşam saatlerinde şehre geldi.

AK Parti Gençlik Kolları'nın organize ettiği "Mevlana 740'ıncı Vuslat Yıldönümü" etkinliğine katılan Ergin burada yaptığı konuşmada milletin arasında nifak sokmak isteyenlerin bu amaçlarının beyhude olduğunu ve netice alamayacaklarını söyledi.

Hükümet olarak her zaman hizmet siyaseti yaptıklarını anlatan Ergin, partililerin 'öl de ölelim" sloganı atmaları üzerine 'Nefsimizi öldüreceğiz, sizler yaşayın" sözleri ile yanıt verdi. Ergin şöyle konuştu, "15 ilçemizde ve Hatay büyükşehirde hizmet siyasetinin hakimiyetini tesis edeceğiz. Biz bugüne kadar laf siyaseti yapmadık. Yalan siyaseti yapmadık. İftira etmedik. Hizmetle meşgulduk. 30 Mart akşamı sandıklar açıldığında genel başkanımıza, başbakanımıza büyük ustaya bir tekmil vereceğiz hep beraber inşallah. Sayın başbakanım sayın genel başkanım Hatay 15 ilçesi ve büyükşehir belediyesi ile emir ve görüşlerinize hazırdır, tekmilini vereceğiz inşallah"
CİHAN

Yorumlar