Bahçelievler'de genel asayiş uygulaması

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucu satıcıları ve suç unsurlarına yönelik uygulamalarının sonuncusu Bahçelievler'de yapıldı. Çok sayıda polisin katılımıyla gerçekleşen operasyonun geç saatlere kadar süreceği öğrenildi....

Google Haberlere Abone ol
Bahçelievler'de genel asayiş uygulaması

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucu satıcıları ve suç unsurlarına yönelik uygulamalarının sonuncusu Bahçelievler'de yapıldı. Çok sayıda polisin katılımıyla gerçekleşen operasyonun geç saatlere kadar süreceği öğrenildi. Operasyona Çevik Kuvvet, Özel Harekat polislerinin yanı sıra polis helikopteri de havadan destek verdi.

İstanbul polisinin il genelindeki asayiş uygulamalarının sonuncusu Bahçelevler'de gerçekleştirildi. Bahçelievler'deki polis merkezlerinde toplanan ekipler, 19.00 sıralarında operasyon düğmesine bastı. Daha önceden belirlenen adreslere giren polis, burada arama yaptı. Şüpheli şahıslar, üst aramalarının ardından kimlik sorgulamasına tabi tutuldu. Operasyona Çevik Kuvvet ve Özel Harekat polislerinin yanı sıra polis helikopteri de havadan destek verdi.

Uygulama sırasında polise zorluk çıkaran, şüpheli görülen bazı kişiler gözaltına alındı. Bir iş yerinin anahtarla açılmaması üzerine mekan sahibi cami kırdı. Yarım kalan işlem, motorize polis ekiplerince tamamlandı. İçeri giren polis iş yerinde arama yaptı. Polise direnen iş yeri sahibi, taşkın hareketleri sebebiyle gözaltına alındı.

Operasyona katılan polislere, iftar öncesi kumanya dağıtıldı. Polislerin bölgedeki çalışmaları devam ediyor. CİHAN

Yorumlar