Bahçeli'den Erdoğan'a: Yolsuzluklar ayyuka çıktı, bu gerçeği saklayamazsın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ülkede yolsuzluk ve rüşvetin ayyuka çıktığını, iktidarın artık bunları saklayamayacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli'den Erdoğan'a: Yolsuzluklar ayyuka çıktı, bu gerçeği saklayamazsın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ülkede yolsuzluk ve rüşvetin ayyuka çıktığını, iktidarın artık bunları saklayamayacağını söyledi. Bahçeli, yolsuzluk soruşturması ile panikleyen iktidarın masum insanlara iftira atmaya başladığını dile getirdi.

Iğdır'da vatandaşlara hitap eden Bahçeli, 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu sonrası Erdoğan'ın ilginç bir sürece girdiğini ifade etti. Erdoğan'ın devlet imkanlarıyla, taşıma elemanlarla halkı aldatmaya ve kandırmaya çıktığını aktaran Bahçeli, "Bunların aslı yoktur, bunlar iktidarı çekemeyenlerin işidir, bizi kıskanıyorlar, bunlar komplodur diyor. 1 milyar dolar gündeme gelince de bunlar komplo diyor. Sen başbakan değil misin güvenlik güçlerine ver talimatı, İçişleri Bakanı yolsuzluk yapacağı yerde yolsuzluğun peşine düşsün." diye konuştu.

Türkiye'de artık yolsuzluk ve rüşvetin ayyuka çıktığını ifade eden Bahçeli, şöyle devam etti: "Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu gerçeği artık saklayamazsın. Kimseye iftira etme. Paralel devlet varmış, haşhaşiler varmış, alçaklar varmış, hainler varmış, hep Recep Tayyip Erdoğan'a bunlar komplo yapıyorlarmış. Sana niye komplo yapsınlar? Sen zaten 11 yıldan beri Türkiye'yi komplolarla yönetmiş, soymuş soğana çevirmişsin. Savcı senin elinde. Ama yolsuzlukla uğraşan savcıları kıydın attın. 8 bin polis kardeşimizi darmadağın ettin, hala da ediyor. Devletin polisini Recep Tayyip Erdoğan'ın polisi olarak göremezsin. Bu vatanın evlatları, herkesin can ve mal güvenliği için önemli bir görev üstlenmiş, fedakarlıklarla yıllarını dağda, bayırda, şehirde veren insanlar. Senin oğlunun 1 milyar dolarını koruyamadı, soruşturmalarda görev yaptı diye onları uzaklaştıramazsın. Onları darmadağın edip ailelerini perişan edemezsin. Sen Recep Tayyip Erdoğan'sın, onlar Türkiye Cumhuriyeti'nin polisleridir. Şimdi de hakim ve savcıları darmadağın etmeye çalışıyor. Erdoğan, sen artık bittin. Senin siyasi ömrün tükendi. Sen artık ülkede 'istenmeyen adam' olarak kabul ediliyorsun." CİHAN

Yorumlar