Bahçeli: Ne siz ne de çocuklarınız yalnız değilsiniz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet, Hizmet Hareketi içerisinde çocukları olduğunu söyleyen babanın operasyon olacağı şeklinde duyduğu endişeyi dile getirmesine, “Hiçbir şart altında da ne siz ne de çocuklarınız yalnız değilsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Ne siz ne de çocuklarınız yalnız değilsiniz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet, Hizmet Hareketi içerisinde çocukları olduğunu söyleyen babanın operasyon olacağı şeklinde duyduğu endişeyi dile getirmesine, “Hiçbir şart altında da ne siz ne de çocuklarınız yalnız değilsiniz.” dedi.

Bahçeli, partisinin genel merkezinde gündeme dair açıklamalar yapmak için basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısın ardından söz alan 82 yaşındaki bir vatandaşın, “Saydı değer genel başkanım biraz evvel üzerinde durduğunuz gibi AK Parti’ye rey veren günahkârlardan biriyim.” ifadelerini kullandı. Vatandaşın sözlerine karşılık ise Bahçeli, “Estağfurullah kendinizi öyle görmeyin. Basın toplantımızın konusu da o değil. Teşekkür ederim.” karşılığını verdi.

Son olup bitenlerden dolayı rahatsız olduğunu anlatan yaşlı adam, evlatlarının Hocaefendi ile irtibatlı olduğunu ifade etti. Operasyon yapılacağı söylendiğini hatırlatan baba, yalanlarla çocukların içeri alınacağının istihbaratı olduğunu kaydetti. Vatandaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Bendeniz 82 yaşında bir baba olarak elbette onlara gelecek şeyleri göğüslemek üzere dün AK Parti'den istifa ettim. Tekrar MHP’ye katılmak istiyorum. MHP’ye kaydımın yapılmasını emrederseniz minnet duyarım. Yüzde 8 civarında eski MHP’lilerin orada olduğunu söylediler. MHP’liler tamamen terk etmiş durumdalar. Gerekli cezayı seçimde mutlak surette vereceklerdir.”

Bahçeli ise bu ifadeleri karşı olarak şunları söyledi: “Sizin partimize katılma istediğiniz bizim için şereftir. Hiçbir şart altında da ne siz ne de çocuklarınız yalnız değilsiniz.” ifadelerini kullandı
CİHAN

Yorumlar