Baharlı miniklerden veda yemeği

Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Tarsus’un tek müstakil anaokulu Özel Bahar Anaokulu düzenlediği veda yemeği programı ile 2013-2014 eğitim-öğretim yılına veda etti.    Tarsus Bahar Anaokulu öğrencileri,...

Google Haberlere Abone ol
Baharlı miniklerden veda yemeği

Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Tarsus’un tek müstakil anaokulu Özel Bahar Anaokulu düzenlediği veda yemeği programı ile 2013-2014 eğitim-öğretim yılına veda etti.

    Tarsus Bahar Anaokulu öğrencileri, düzenlenen yemek ile 2013-2014 eğitim-öğretim yılına veda etti. Protokol, veliler, misafirler ve öğrencilerin katıldığı programa Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can da geldi.Bahar Anaokulu veli ve öğrencileri keyifli bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

    Yemeğin ardından konferans salonunda yapılan programda öğrencilerin yıl içerisinde yapmış olduğu programlardan çeşitli enstantaneler sinevizyon eşliğinde gösterildi. Programda konuşan Özel Tarsus Bahar Anaokulu Müdürü Cengiz Yılmaz, "Bir anne babanın çocuğuna vereceği en değerli miras iyi bir terbiyedir. Bahar anaokulu olarak birinci önceliğimiz terbiyeli,ahlaklı,milletine faydalı nesiller yetiştirmek oldu.Biz yıl boyunca yaptığımız çalışmaları hep bu bilinçle yaptık. Artık Bahar Anaokulu'na veda vakti geldi. Asıl iş bundan sonra velilerimize düşüyor. Lütfen çocuklarımıza sahip çıkalım. Onlarla ilgilenelim.Onlara güzel nezih ortamlar hazırlayalım. Geleceğimiz bu çocuklar." şeklinde konuştu.

    Daha sonra velilerin öğrencilerine karne verme programına geçildi. Öğrencilerine karnelerini verirken kimi velilerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Program karşılıklı iyi dileklerle sona erdi. CİHAN

Yorumlar