Bahar Kolleji’nin düzenlediği sınavlar şenlik havasında gerçekleştirildi

Mersin’in Tarsus İlçesinde özel eğitim ve öğretim hizmeti veren Bahar Koleji’nin düzenlediği ödüllü sınavlara bin 200 öğrenci katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bahar Kolleji’nin düzenlediği sınavlar şenlik havasında gerçekleştirildi

Mersin’in Tarsus İlçesinde özel eğitim ve öğretim hizmeti veren Bahar Koleji’nin düzenlediği ödüllü sınavlara bin 200 öğrenci katıldı. Veli ve öğrencilerle birlikte Bahar Koleji yaklaşık 4000 misafiri ağırladı.

Öğrenciler sınıflarda ter dökerken, anne babalar da okulun bahçesinde sınavın sona ermesini bekleyerek, çocukları ile aynı heyecanı yaşadı. Adeta şenlik havasında geçen yarışmada öğrenciler ve veliler için hazırlanan; çeşitli yiyecek-içecek stantları, kermes, oyun parkları, İngilizce stantları, kurularak öğrencilerin ve velilerin mutlu bir gün geçirmesi sağlandı.

Sınavlarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri, 5 Nisan 2014 Cumartesi günü 16.00’da, Mersin Yıldırımhan Ali Yükselgüngör Kolejinde verilecek. Sınav sonuçları da velilerin telefonlarına mesajla gönderilecek.

Okul Müdürü Bekir Güleçyüz, sınavın amacının öğrencilerin daha başarılı olmalarını teşvik etmek, başarılı öğrencileri ve bu başarıda emeği geçen sınıf öğretmenlerini ve okulunu ödüllendirmek, kurumlar ve öğrenciler arası kaynaşmayı sağlamak olduğunu dile getirdi. CİHAN

Yorumlar