Bağcılar’da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Bağcılar’da, işyerine gitmekte olan biri kadın 2 kişi silahlı saldırıya uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Bağcılar’da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Bağcılar’da, işyerine gitmekte olan biri kadın 2 kişi silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan kaçarken, Şengül Ü. (45) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Onur K. (23) ise ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, Bağcılar İSTOÇ yan yolda saat 08.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, İSTOÇ’ta sünnet kıyafetleri satan bir işyerinde çalışan Onur K. ile aynı işyerine zaman zaman temizlik için gelen Şengül Ü., işyerine doğru yürürken kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Kurşunların hedefi olan Şengül Ü. kanlar içinde yere yığıldı. Onur K. ise yaralı olarak çalıştığı işyerine kadar kaçmayı başardı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Şengül Ü.’nün olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Onur K. ise ağır yaralı olarak ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Onur K.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayı anlatan vatandaşlar da iki kişinin yürüdükleri sırada silahlı saldırıya uğradığını bir kişini olay yerinde ölürken yaralının da hastaneye kaldırıldığını aktardı.

Polis ekipleri emniyet şeridiyle kapattığı olay yerinde delil çalışması yaptı. İncelemeler tamamlanmasına rağmen cenaze bir süre daha olay yerinde bekledi. Cenazeyi kaldıracak aracın bulunamaması sebebiyle gecikmenin yaşandığı öğrenildi. Cenaze, Cumhuriyet savcısı ve polisin gerekli incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Ölen Şengül Ü.'nün evli ve 2 çocuk annesi olduğu belirlendi.

Polis, cinayeti Şengül Ü.’nün kocasının işlemiş olabileceği şüphesi üzerinde dururken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.




CİHAN

Yorumlar