"Bafra’da tütünü yok edenler, sigara fabrikasını peşkeş çektiler"

CHP Bafra İlçe Teşkilatı ve CHP Bafra Belediye başkan adayı Ecz. Kemal Ünlü seçim gezileri kapsamında Selemelik ve Asar köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
"Bafra’da tütünü yok edenler, sigara fabrikasını peşkeş çektiler"

CHP Bafra İlçe Teşkilatı ve CHP Bafra Belediye başkan adayı Ecz. Kemal Ünlü seçim gezileri kapsamında Selemelik ve Asar köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. "Tütün kaldı mı?" diye soran Ünlü, "Bırakın tütünü sigara fabrikalarını bile peşkeş çektiler. Biz üreteceğiz, Asarlı, Selemelikli artık doğduğu yerde doyacak." dedi.

Yolsuzluk ve rüşvet iddialarına değinen CHP Bafra Belediye başkan adayı Ecz. Kemal Ünlü, "Yalancıların, talancıların, soyguncuların düzenini hep beraber yıkacağız. Halkın malını halkın yararına kullanacak, işe aşa dönüştürüp vatandaşa hizmet olarak sunacağız. Senin ürününe para vermeyecekler, 3 -5 kuruş emekli aylığına seni mahkum edecekler, bakanlar ve oğulları paraların içinde kasalarla uyuyacaklar, bu Allah'tan reva mıdır? 30 Mart'ta bunları sandıklara gömeceğiz, yaptıkları her şeyin hesabını verecekler. Herkes bu ülkede yerini belirleyecek. Hırsızların, dolandırıcıların, bölücülerin yanında mı olacak, onlara karşı mı olacak?" diye konuştu.

Bafralının tercihini yaptığını, diğer partilerden akın akın partiye katılımların sürdüğünü ifade eden Ünlü, sözlerine şöyle devam etti: "İlçe Başkanım Nihat Oktay’ın da dediği gibi 'Bafra'da muhalefet CHP'de birleşiyor zira bunlara karşı mücadele edecek, hesap soracak tek güç CHP’dedir. Yıllardır sizin yol, su probleminizle ilgilenmediler hele kışın her gece elektriğinizin kesildiğini dahi bilmezler. Biz göreve geldiğimizde ilk işimiz Asar ve Selemelik yollarını onarmak, su problemlerini çözmek ve elektrik sorununa çare bulmak olacaktır."

"Bunlar ancak olanı yok ederler." diyen Ünlü, sözlerini şöyle tamamladı: "Tütün kaldı mı, bırakın tütünü sigara fabrikalarını bile peşkeş çektiler. Biz üreteceğiz, Asarlı, Selemelikli artık doğduğu yerde doyacak. 30 Mart hesaplaşma günüdür. Bunlara sandıklarda gereken dersi verecek ve Bafra'yı hep beraber yöneteceğiz." CİHAN

Yorumlar