Bafra’da kurumlararası dostluk maçında tekmeler havada uçtu

Samsun’un Bafra ilçesinde kurumlararası futbol turnuvası yarı final maçında saha karıştı, yumruklar, tekmeler havada uçuştu.Bafra Kapalı Cezaevi ve Milli Eğitim futbol takımları arasında oynanan yarı final maçında her iki takım sporcuları...

Google Haberlere Abone ol
Bafra’da kurumlararası dostluk maçında tekmeler havada uçtu

Samsun’un Bafra ilçesinde kurumlararası futbol turnuvası yarı final maçında saha karıştı, yumruklar, tekmeler havada uçuştu.

Bafra Kapalı Cezaevi ve Milli Eğitim futbol takımları arasında oynanan yarı final maçında her iki takım sporcuları bir birine yumruk ve tekmelerle saldırdı. Taraflar polisin araya girmesi ile zor yatıştırıldı. Maçın hakemi maçı tatil etti.Yan Çim Sahada oynanan karşılaşmaya her iki takım oyuncuları da gergin başladı. Cezaevi takımı 5. ve 43. dakikada Orhan’ın attığı goller ile 2-0 öne geçti. Maçın son dakikalarında Cezaevi takımı oyuncusu Selim faul ile düşürüldü. Faul sonrası cezaevi takımı futbolcularının itirazları üzerine saha karıştı. Her iki takımdan bazı futbolcular bir birlerine tekme ve yumruklar ile saldırdı. Sahaya giren polis kavgayı ayırmaya çalıştı. Bu esnada dışarıda takımlarını desteklemek için gelen taraftarlar da tel örgüleri zorlayarak sahaya girmeye çalıştı. Sahaya takviye polis ekipleri ve ambulans geldi. Kavga, sağduyu sahibi sporcular ve polisin müdahalesi sonucu sona erdi.

CİHAN

Yorumlar