'Bafra Türkiye'de MHP'nin kalesi olarak biliniyor, geri alacağız'

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, Bafra'nın Türkiye genelinde MHP'nin kalesi olarak bilindiğini belirterek, geri alacaklarını iddia ettiBüyükşehir adayı Ferhat Günaydın, MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya ile Baf.

Google Haberlere Abone ol
'Bafra Türkiye'de MHP'nin kalesi olarak biliniyor, geri alacağız'

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, Bafra'nın Türkiye genelinde MHP'nin kalesi olarak bilindiğini belirterek, geri alacaklarını iddia etti


Büyükşehir adayı Ferhat Günaydın, MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya ile Bafra'yı gezdi. Günaydın, Bafra'nın 40 yıldır Türkiye’nin her köşesinde MHP ve Ülkücülerin kalesi olarak bilindiğini dile getirerek, "Daha önce 2 kez belediye başkanlığı aldığımız bir bölgeyken, 2 dönemdir belediye alamıyoruz. Milletin bu kadar sıkıntıda olduğu bir dönemde teslim mi olalım mücadele etmeyelim mi? Biz bu seçimleri almak zorunda olan bir hareketiz. MHP ve Ülkücülerin kalesini AKP’den geri alacağız. Bugün Bafra ilçesinde herkes kendi dertlerini bizlere tek tek anlattı. İnsanlarımız belediye kapısı önünde beyaz masa istemiyor. Dertlerini bizzat anlayacak bir belediye başkanı istiyorlar. Biz bu göreve talibiz bizim halkımıza kapılar sonuna kadar açık olacaktır. Bizlerin davası ve yolu belli, bugün değil her gün halka inmemiz lazım. Kapı kapı gezip çalışmalarımızı ve yapacaklarımızı herkese anlatmalıyız. Bizler zafere talip olduk ve inandık. MHP’nin gücü buradan dışarı bir ışık gibi yansıması lazım. Herkes üstüne düşen görevi yaparsa zaferimizin kaçınılmaz olacağına inanıyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar