Bafra TSO'dan KÜSADER'e 'Dünya Öykü Günü' desteği

Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği (KÜSADER), Bafra Ticaret Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Bafra TSO'dan KÜSADER'e 'Dünya Öykü Günü' desteği

Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği (KÜSADER), Bafra Ticaret Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti. Ziyaretin amacının Bafra'daki birlik ve dayanışmanın sağlanması olduğu vurgulandı.

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar'a makamında yapılan ziyarete, Bafra Organize Sanayi Bölge Müdürü Mustafa Reis, Bafra KÜSADER Başkanı Gülseren Akdaş ve KÜSADER Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Zerrin katıldı. Başkan Göksel Başar, ‘’Bafra TSO olarak Bafra'yı ilgilendiren sanayi, eğitim gibi konuların yanı sıra ilçemizi ilgilendiren kültürel faaliyetlere de imkanlar dahilinde destek verilmektedir. Yakın hedeflerimiz arasında 3 önemli projemiz var. Bafra Genç İş Adamları Derneği'nin (GİAD) kuruluşunda açtığımız imza kampanyası sonucunda, Bafra Kızılırmak Üniversitesi'nin temelini atmış bulunduk. Şimdi ise 2. öğretim yılında faaliyete geçecek olan üniversitemizin hemen yanına, 2. üniversitenin açılması ve ona bir sponsor bulma çalışmaları gayretindeyiz.'' dedi.

Bafra KÜSADER Başkanı Gülseren Akdaş ise "14 Şubat Dünya Öykü Günü. Bafra'yı anlatan bir öykü gününü birlikte hazırlayabiliriz, uygun görürseniz.’’ teklifinde bulundu. Daha sonra 17 Şubat Dünya Öykü Günü'nün, Bafra Ticaret Sanayi Odası'ndaki salonda yapılması kararlaştırıldı.
CİHAN

Yorumlar