Bafra SYDV mütevelli heyeti seçimi yapıldı

Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf (SYDV) Mütevelli heyet üyeliği seçimi yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bafra SYDV mütevelli heyeti seçimi yapıldı

Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf (SYDV) Mütevelli heyet üyeliği seçimi yapıldı. Bafra Ziraat Odası Toplantı salonunda gerçekleştiren heyet üyeliği seçimine Kaymakam Ali Katırcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, Mal Müdürü Tuğrul Naki Güner, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Sosyal ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Çalışkan ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra mütevelli heyet toplantısının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Ali Katırcı, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti için köy ve mahalle muhtarlarımızdan birer üye seçilmesi için bu toplantıyı yapıyoruz. Kanunumuzda kısaca özetlemiş olursak, konu şu şekilde geçiyor: İlçe dâhilindeki köy ve mahalle muhtarı kaymakamın çağrısı üzerine yapacağı toplantıya katılanların salt çoğunluğu ile kendi aralarında seçecekleri birer üye, vakıf mütevelli heyetinde görevlidir.
Biz, şimdi 2014 yılında görev yapacakları seçiyoruz. Geçen yıl mütevelli heyetine köy muhtarları adına Uluağaç Köyü Muhtarı Bahri Şahin, mahalle muhtarları adına da Tabakhane Mahallesi Muhtarı Serdar Gürpınar görev yaptı.
Ben öncelikle 2013 yılında görev yapan muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum.
Muhtarlarımız gerçekten bize çok yardımcı oldular, layıkıyla da görevlerini yerine getirdiler.” dedi.

2014 yılı içerisinde seçilecek muhtarlara başarılar dileyen Kaymakam Katırcı, sözlerine şöyle devam etti: "2014 yılı içerisinde Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vâkfı'nda mütevelli heyette görev yapacak köy ve mahalle muhtarı arkadaşlarımız, haftalık yaptığımız toplantılara katılıyorlar.
O toplantı günlerimiz pazartesi günleri, istisnai bir durum olmazsa değiştirmiyoruz. Toplantımız 2 saat, saat 10.00 ile 12.00 arasındadır. İlçemizde bulunan ve yaklaşık 10 bin dosyası olan fakir vatandaşımız var.
Bu demektir ki; bizim muhatap olduğumuz 10 bin ailemiz var.”

2014 Bafra Kaymakamlığı SYDV mütevelli heyeti için mahalle muhtarlarından Gazipaşa Mahalle Muhtarı Kemal Bandır, köy muhtarları adına Uluağaç Köyü Muhtarı Bahri Şahin aday oldu. Mahalle ve köy muhtarlarının başka rakibi olmadığından açık oylama yapıldı. Oylama sonucunda, Gazipaşa Mahalle Muhtarı Kemal Bandır, köy muhtarları adına Uluağaç Köyü Muhtarı Bahri Şahin, oy birliği ile üye seçildi. CİHAN

Yorumlar