Bafra Kaymakamlığı'nın sevilen özel kalem müdürü dualarla uğurlandı

Bafra Kaymakamlığı'nda 20 yıl özel kalem müdiresi olarak görev yapan Serpil İşkil (48) son yolculuğuna uğurlandı. Serpil İşkil, uzun zamandır Ankara Numune Hastanesi'nde yakalandığı amansız hastalık nedeniyle tedavi görüyordu.Merhume...

Google Haberlere Abone ol
Bafra Kaymakamlığı'nın sevilen özel kalem müdürü dualarla uğurlandı

Bafra Kaymakamlığı'nda 20 yıl özel kalem müdiresi olarak görev yapan Serpil İşkil (48) son yolculuğuna uğurlandı. Serpil İşkil, uzun zamandır Ankara Numune Hastanesi'nde yakalandığı amansız hastalık nedeniyle tedavi görüyordu.

Merhume Serpil İşkil için bugün ilk olarak 22 yıl önce memure olarak göreve başladığı Bafra İlçe Emniyet önünde resmi ve dini tören düzenlendi. Tören Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tören mangasının cenazeyi getirmesi ile başladı. Saygı duruşunun ardından Bafra İlçe Emniyet Müdür Vekili Abdurrahman Mangan ve Bafra Kaymakamı Ali Katırcı merhume İşkil’in başarılı çalışmaları ve hayatı ile ilgili duygulu konuşmalar yaptı.

Kaymakam Katırcı merhumenin annesi Süzen İşkil ve babası Erdal İşkil ile tüm ailenin, emniyet, kaymakamlık personeline başsağlığı temennilerinde bulundu. Resmi törenin ardından Bafra Tabakhane Camii İmam Hatibi Abbas Kılıç helallik aldırdıktan sonra dua edildi. Dualar ve gözyaşları arasında merhumenin cenazesi Tabakhane Camiine getirildi. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından asri mezarlıktaki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze törenine Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Garnizon Komutanı Yzb. İlhan Güngör, Bafra Belediye Başkan Vekili İsmail Kurt, Bafra İlçe Emniyet Müdür Vekili Abdurrahman Mangan, Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, Bafra Kaymakamlığı ve Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı. CİHAN

Yorumlar