Bafra Kamu Sen: Bu acı son acımız olsun

Kamu Sen Türk Eğitim-Sen Bafra Temsilciliği tarafından sendika binasında Soma maden şehitleri için yatsı namazı sonrası Mevlid-i Şerif düzenlendi.Mevlid öncesi bir konuşma yapan Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği Bafra Şube Başkanı İbrahim...

Google Haberlere Abone ol
Bafra Kamu Sen: Bu acı son acımız olsun

Kamu Sen Türk Eğitim-Sen Bafra Temsilciliği tarafından sendika binasında Soma maden şehitleri için yatsı namazı sonrası Mevlid-i Şerif düzenlendi.

Mevlid öncesi bir konuşma yapan Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği Bafra Şube Başkanı İbrahim Akekmekçi,’’Manisa ilimizin Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen facia milletimizin yüreklerini dağlamıştır. Milletçe acımız büyüktür. Türk milletinin gözü kulağı madenden gelecek iyi haberlere çevrilmiş, ancak ümitler azalmıştır. Bafra Kamu Sen olarak bu elim faciada şehit olan işçilerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyor, bu acının son acımız olmasını temenni ediyoruz." dedi.

Konuşmadan sonra Türk Diyanet Vakfı-Sen Bafra İlçe Başkanı Asım Kalyoncu, yönetim kurulu üyeleri Selim Cılız, Fethi Gürel,İlyas Kömpe tarafından Soma maden şehitleri için Yasin-i Şerif, ilahiler okundu, dualar yapıldı.

CİHAN

Yorumlar