Bafra GİAD'dan otistik çocuklara destek sözü

Bafra Genç İşadamları Derneği (GİAD) Dünya Otizim Farkındalık Günü kapsamında, bir ay süren etkinlikler çerçevesinde Bafra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Bafra GİAD'dan otistik çocuklara destek sözü

Bafra Genç İşadamları Derneği (GİAD) Dünya Otizim Farkındalık Günü kapsamında, bir ay süren etkinlikler çerçevesinde Bafra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Merkez Müdürü Dursun Dündar, otizm hakkında bilgi verip, yapmış oldukları eğitim ve çalışmaları üyelere anlattı.

Bafra Genç İşadamları Derneği Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, “Otizm, başımıza gelmeden bilemiyoruz, bizler de sivil toplum kuruluşu olarak her zaman manevi destek olarak yanınızdayız. Bu tarz özel eğitim merkezlerini toplumumuza kazandırmamız gerekmektedir. Bu tarz özel günleri daha sonra unutan bir millet değil her zaman bu günleri anmamız gerekmektedir. Burada yapılan mesleğin bir gönül işi olarak yapılmaktadır. Bizler Bafra GİAD olarak neler yapılacaksa sizlerin yanınızdayız.” dedi. Konuşmaların ardından hazırlanan slayt gösterisi sunumu yapıldı.



CİHAN

Yorumlar