Bafra GİAD’dan MYO müdürüne ziyaret

Bafra Genç İşadamları Derneği yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu ve Genel Sekreter Murat Bölükbaş, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Prof.

Google Haberlere Abone ol
Bafra GİAD’dan MYO müdürüne ziyaret

Bafra Genç İşadamları Derneği yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu ve Genel Sekreter Murat Bölükbaş, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Prof. Dr Ali Kemal Ayan’ı makamında ziyarette bulundular.

Bafra GİAD Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, “Yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını ve başarılarınızın devamını dilerim. Ayrıca derneğimizin yapmış olduğu ve yapacağı projelerde sizlerle birlikte çalışacağımız için onur duyarım.” dedi. GİAD’ın hazırlamış olduğu projeler hakkında bilgiler veren Başkan Muratoğlu, "İlerleyen zamanlarda OMÜ ile iş birliği yaparak Baframıza faydalı projeler kazandıracağız.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Prof. Dr Ali Kemal Ayan ise "Bafra Genç İşadamları Derneği olarak yapmış olduğunuz projeler ve faaliyetlerden dolayı sizleri kutlar ve başarılar dilerim. Bizler de atanmış olduğumuz görevimizde yeni projeler geliştirme ve projeleri Bafra’nın ve Samsun’un bütününe yaygınlaştırmak temel hedefimiz, bu hedefleri geliştirmek doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yine önümüzdeki günlerde, üniversitemizin yeni üniversite kampüsü olana kadar muhtemelen Kızılırmak Üniversitesi kampüsü adına taşıyacağız. Hem üniversitemizi hem Baframızı üniversiteleştirmeyle ilgili çok ciddi planlı, programlarımız var. İnşallah bunları hep birlikte gerçekleştireceğiz.’’ diyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. CİHAN

Yorumlar